Bösendorfer Series
Seizoen '23-'24

Met trots presenteren wij alweer het vijfde seizoen van onze Bösendorfer Series! Deze reeks intieme pianorecitals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de programmering van De Waalse Kerk en de Amsterdamse klassieke muziekscene.

Maar liefst negen toppianisten schitteren komend seizoen achter de Bösendorfer Imperial Grand. Negen pianisten in acht concerten, want dit seizoen mogen wij Duo Pleyel, bestaande uit de beroemde dirigent en pianist Richard Egarr en zijn vrouw, pianiste Alexandra Nepomnyashchaya verwelkomen! Natuurlijk komen er internationaal vermaarde pianisten langs als Severin von Eckardstein, Frank Braley en Marietta Petkova, maar ook de Nederlandse fine fleur Thomas Beijer, Ralph van Raat en Lestari Scholtes en het Franse toptalent Nathalia Milstein. Hun veelzijdige en virtuoze programma’s op de donderdagavond beslaan een breed muzikaal spectrum van Couperin tot Rachmaninoff.

In De Waalse Kerk, een bijzondere en historische locatie in hartje Amsterdam, neemt het publiek plaats rondom de vleugel. De intieme setting en de voortreffelijke akoestiek van de kerk staan garant voor een magische sfeer en ultieme muziekbeleving.

Passe-partouthouders genieten maar liefst van 8 concerten voor de prijs van 6 en verzekeren zichzelf van de beste plaatsen bij ieder concert. In plaats van €260 voor de gehele serie, betaalt u slechts €195! Net als voorgaande jaren kunt u ook losse kaarten kopen voor de recitals uit de serie.



Hieronder vindt u het overzicht van de concerten in dit seizoen. Klik op de naam van een artiest om naar de betreffende pagina te gaan.

We kijken er naar uit u weer te ontmoeten in De Waalse Kerk!

 

- do 14 sept 2023 20:15 uur  Thomas Beijer >
- do 16 nov 2023  20:15 uur  Severin von Eckardstein > 
- do 14 dec 2023  20:15 uur  Nathalia Milstein >
- do 18 jan 2024  20:15 uur  Frank Braley >
- do 15 feb 2024  20:15 uur  Duo Pleyel >
- do 21 mrt 2024  20:15 uur  Nino Gvetadze >
- do 11 apr 2024  20:15 uur  Lestari Scholtes >
- do 9 mei 2024  20:15 uur  Marietta Petkova* >


* Dit concert is onderdeel van een tweeluik, waarvan het tweede concert plaatsvindt op 2 juni. Dit concert valt buiten de Bösendorfer Series. Gaat u naar beide concerten uit de tweeluik, dan krijgt u een korting op het tweede concert.

 

De Bösendorfer Series wordt mede mogelijk gemaakt door Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

 

 

Bekijk hier onze digitale brochure