Catering

Catering

We vinden het bij ieder evenement belangrijk dat u zich thuis voelt in De Waalse Kerk. Graag denken we met u mee over de perfecte invulling van uw bijeenkomst. Voor de catering werken we samen met onze vaste partner Kok op Stelten; gespecialiseerd in cateren op onze unieke en historische locatie, culinaire uitdagingen en smaakvolle invulling.

De Waalse Kerk beschikt over een (mobiele) bar met koffie, thee, frisdranken, bier, wijn en eenvoudige versnaperingen. Maar ook voor een feestelijke bijeenkomst waarbij glazen bubbels uitgeserveerd worden, draaien we onze hand niet om. Van buffet tot fingerfood, van luxe hapjes tot uitgebreid diner. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk onze verhuurvoorwaarden  Contact

Lunch

Kies voor een lunch heerlijke luxe broodjes in De Waalse Kerk. Wij werken samen met diverse uitstekende cateraars. Neem contact met ons op voor de verschillende opties.

Lunch
Lunch

Borrel

Ook voor een gezellige borrel bent u bij ons aan het juiste arrangement. Wij bieden diverse hapjes- en drankjespakketten aan. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden. 

Borrel
Borrel
Borrel

Diner

Liever een diner in De Waalse Kerk? Wij werken samen met diverse uitstekende cateraars. Dineren kan zowel in de kerkzaal met grote gezelschappen, als in de consistorie voor een kleiner gezelschap. Neem contact met ons op voor de verschillende opties.

Diner
Diner
Diner

Professionele keuken

Onze professionele keuken ligt tegenover de Consistorie en kan gehuurd worden voor pop-up diners of kookworkshops.

Professionele keuken
Professionele keuken

Bekijk de ruimtes in 360