Kaartverkoop

Kaartverkoop en kortingen

Kaartverkoop

  • Alle toegangskaartjes zijn online verkrijgbaar via onze website, tenzij anders aangegeven.
  • Eenmaal gekochte kaartjes worden niet gerestitueerd.
  • Wij houden ons aan de privacywetgeving en zullen uw gegevens opslaan volgens de wettelijke richtlijnen.
  • Wij verkopen onze kaarten via een derdenplatform. Wij ontvangen van hen uw noodzakelijke contactgegevens, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van eventuele wijzigingen.
  • Alleen als de kaartjes nog niet uitverkocht zijn is het mogelijk om deze voorafgaand aan het evenement aan de deur van de kerk te kopen. Wij zijn genoodzaakt om aan de deur €2,50 extra te rekenen per ticket, in verband met de extra transactiekosten.
  • Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren.

Zie: Algemene voorwaarden voor bezoek aan De Waalse Kerk

Zie: Privacybeleid De Waalse Kerk

Kortingen 

Wanneer er een kortingsprijs van toepassing is, is dit duidelijk aangegeven bij het evenement. Is de korting gekoppeld aan een pas of identiteitsbewijs, dan vragen wij u die te tonen bij binnenkomst. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de meest actuele programma informatie en kortingen. 

Steun ons: word vriend

De Waalse Kerk is een plek voor muziek, geloof en bezinning in het historische centrum van Amsterdam. Zowel de kerk als het podium zijn non-profit ondernemingen. Steun ons in onze ambitie om een sterk en inspirerend programma te bieden voor een groeiende groep zeer uiteenlopende bezoekers. Meer weten of de mogelijkheden van doneren of sponsoring? Neem dan contact met ons op via info@dewaalsekerk.nl