Cursussen Frans

Frans leren? Gewoon doen!

Frans leer je, net als elke andere taal, door het te doen. In de cursussen Frans van het Centre Français-Néerlandais doe je dat op de beste manier, door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en te schrijven. Dankzij onze native docenten weet je zeker dat je de taal op de juiste manier oppakt, en doordat je les krijgt in kleine groepen leer je ook van je medestudenten.

Hieronder vind je onze verschillende soorten cursussen. Onze Algemene Cursussen zijn beschikbaar op diverse niveaus en zijn ontworpen om uw taalvaardigheid te versterken. Wil je je spontaniteit en zelfvertrouwen vergroten? Dan zijn onze Conversatiecursussen perfect voor jou. Voor verdere verdieping in de taal bieden onze Themacursussen over specifieke onderwerpen een leuke manier om je kennis te verbreden en te verrijken. Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit, bieden we privé- en zelfstudiecursussen aan, zodat je jouw eigen tempo kunt bepalen. Daarnaast bieden we op maat gemaakte zakelijke cursussen Frans aan. Bekijk hieronder ons huidige aanbod.

Herken je jezelf niet helemaal in dit aanbod? Neem gerust contact met ons op via de e-mail. We staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Cursussen Frans

Algemene cursussen

Conversatiecursussen

Themacursussen

Zelfstudie

Privé cursussen

Zakelijk Frans

Voorbereiding DELF/DALF

Aankomende evenementen

Atelier de traduction

Za. 8 jun. 2024 - 14:00

Lees meer