Privé cursussen

Soms voldoet het kant-en-klare cursusaanbod niet aan jouw persoonlijke behoeften. Een privécursus van het Centre Français-Néerlandais kan het ideale pad zijn naar beter Frans voor individuele studenten of kleine groepen met dezelfde kennisbehoefte. Met maatwerk stemmen we het didactische plan, de contactmomenten en het lesmateriaal volledig af op jouw wensen.

Als je kiest voor het Centre Français-Néerlandais, kies je voor:

  • Lespakket op maat
    Wij bieden zowel een-op-eenlessen als groepstrainingen aan, georganiseerd op de locatie die het beste uitkomt voor jou: in ons instituut of op een andere locatie naar keuze.

  • Persoonlijke begeleiding
    De interactie tussen docent en student is cruciaal voor het leerproces. Daarom koppelen wij je aan de docent die het beste past bij jouw leerwensen, voor optimale resultaten.

  • Flexibiliteit
    Bij ons zijn er geen inhoudelijke begrenzingen. Elk interessegebied is bespreekbaar en we kunnen de studielocatie en het studietempo aanpassen aan jouw voorkeuren en agenda, of je nu een intensieve of meer ontspannen benadering verkiest.

Om je wensen goed in kaart te kunnen brengen, nemen wij graag contact op voor een persoonlijk gesprek. Vul dit formulier zo zorgvuldig mogelijk in, zodat wij vast een beeld hebben van je wensen.

Uitgelichte evenementen

Atelier de traduction

Za. 8 jun. 2024 - 14:00

Lees meer

Aankomende evenementen

Atelier de traduction

Za. 8 jun. 2024 - 14:00

Lees meer