Voorbereiding DELF/DALF

De DELF (Diplôme d'Etudes en Langue Française) en de DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) zijn officiële diploma's voor Frans als buitenlandse taal die uitgegeven worden door het Franse Ministerie van Onderwijs. De diploma's zijn onder meer noodzakelijk om toegang te verkrijgen tot Franse onderwijsinstellingen en posities bij Franse of Europese overheidsinstellingen.

Om je voor te bereiden op deze examens, biedt het Centre Français-Néerlandais speciale trainingscursussen aan. Tijdens deze trainingen word je begeleid door middel van specifieke opdrachten en oude oefenexamens om je voor te bereiden op de verschillende onderdelen van het examen: lezen, schrijven en spreken. De training wordt gegeven door een van onze docenten, die zelf uitgebreide ervaring hebben met de DELF/DALF-examens en alle tips en trucs kennen voor een geslaagde voorbereiding.

Wil je je inschrijven of meer informatie over de cursus ontvangen? Stuur dan een e-mail naar centre@dewaalsekerk.nl.

Let op: Wij bieden alleen voorbereidingscursussen aan voor de DELF- en DALF-examens. De examens zelf worden afgenomen door de Alliance Française.

Uitgelichte evenementen

Atelier de traduction

Za. 8 jun. 2024 - 14:00

Lees meer

Aankomende evenementen

Atelier de traduction

Za. 8 jun. 2024 - 14:00

Lees meer