Zelfstudie grammatica

Data: Start in overleg
Tijden: 6 tot 12 contactmomenten
Locatie: Online
Tarief: € 270,-
Inschrijven
Zelfstudie grammatica

Zelfstudie grammatica

Je hebt al een goede basiskennis van de Franse taal. Maar je twijfelt wel eens of je het juiste persoonlijke voornaamwoord gebruikt: “je la téléphone” of “je lui téléphone”? Of je de subjonctif goed toepast: “je suis content que mon amie vient” of “je suis content que mon amie vienne”? Emmanuelle Favreau, de auteur van het Van Dale Oefenboek grammatica Frans, helpt je om de puntjes op de i te zetten.

Lespakket op maat

Tijdens de intake testen wij jouw taalniveau en bespreken we samen met jou je leerdoelen. Ook bespreken we wanneer je contact hebt met je docent om je voortgang en huiswerk te bespreken, dit kan online via Zoom. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag, maar wél in de wetenschap dat je altijd iemand hebt die je verder kan helpen!

We hanteren een gemiddelde studieduur van 6 tot 12 weken, maar uiteindelijk bepaal jij zelf (in overleg met de docent) hoe lang je erover zult doen. Ons pakket kost € 270,- en biedt de keuze uit 12 keer een contactmoment van 15 minuten of 6 keer een contactmoment van 30 minuten. Natuurlijk zijn andere lesduur of termijnen ook bespreekbaar. De contactmomenten dienen binnen een periode van 4 maanden te worden ingepland om de continuïteit van het leerproces te waarborgen. Deze periode gaat in na de eerste les.

Het lesmateriaal is het Van Dale Oefenboek grammatica Frans. Deze zit niet bij het lestarief tarief inbegrepen, maar kan eenvoudig besteld worden.

  • Van Dale Oefenboek grammatica Frans (€32,50)
  • ISBN: 9789460775024

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op per telefoon of per email, dan bespreken we je wensen een nemen we (telefonisch) een taaltest af om je niveau te bepalen.

Inschrijven