Vrienden

De Waalse Kerk is een non-profit organisatie. Om het onderhoud van het historische gebouw en de kerk als ontmoetingsplaats in stand te houden, vragen wij een vergoeding voor een deel van de activiteiten. Alleen op die manier kunnen wij kostendekkend werken. Steun ons in deze ambitie om een ontmoetingsplaats te zijn voor een zeer uiteenlopende, groeiende groep bezoekers en word vriend van De Waalse Kerk. Dat kan op meerdere manieren.


Vrienden van De Waalse Kerk

Als vriend van De Waalse Kerk draagt u bij aan de exploitatie van de kerk als ontmoetingsplaats. Voor €60,- per jaar maakt u het verschil en ontvangt u: 

  • Een gesigneerd exemplaar van het prachtige boek 'Mes Frères' van Willem van Bennekom als welkomstgeschenk (winkelwaarde: € 24,90).
  • Een korting van 10% op alle concerten of evenementen in de kerk en op de ateliers in de consistoire (waarvoor wij de kaartverkoop verzorgen).
  • Een korting van 5% op de cursusgelden i.v.m. het taalonderwijs onder de vlag van het Centre Français-Néerlandais.
  • We brengen u als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over activiteiten in en rondom De Waalse Kerk.

Klik hier om vriend te worden.

 

Sponsoring

Voor bedrijven zijn er uiteenlopende mogelijkheden om zich te verbinden aan De Waalse Kerk. Om tot een goede samenwerking te komen, nemen we de tijd om op zoek te gaan naar een gezamenlijke ambitie, omdat een goede match voor zowel u als bedrijf als De Waalse Kerk van meerwaarde is. Vanwege de verschillende aard van de programma’s en activiteiten die we aanbieden, zijn we ervan overtuigd dat we tot een prachtige overeenkomst kunnen komen.

Word sponsor van De Waalse Kerk als u:

  • De ambitie steunt van De Waalse Kerk en wilt bijdragen aan de ambitie om een inspirerende en bijzondere ontmoetingsplaats te zijn in het centrum van Amsterdam.
  • Een gevarieerd publiek wilt bereiken via onze evenementen, nieuwsbrieven en onze website
  • Uw relaties wilt meenemen naar verborgen parel middenin de drukte van Amsterdam.

Sponsoring kan al vanaf € 1000,- per jaar. Neem contact met ons op om door te praten over de mogelijkheden.