Concerteren in De Waalse Kerk

De Waalse Kerk is al decennia geliefd als concertzaal en opnamestudio vanwege de fantastische akoestiek, de aanwezigheid van een uitstekende vleugel, het prachtige orgel, de vanzelfsprekende gastvrijheid en bereidheid ‘mee te denken’. De kerk staat ter beschikking voor ensembles die zelf zorgen voor programmering, organisatie, promotie, kaartverkoop en productie.

Daarnaast programmeren we een aantal concerten per jaar op zogenaamde partage-basis. Bij deze concerten nemen we zelf een gedeelte van het omzetrisico voor onze rekening. Bij deze evenementen mag u rekenen op maximale inzet aan onze kant op het gebied van marketing, verkoop, logistieke en productionele begeleding, stage- en floormanagement.

Heeft u interesse in een van de beide vormen? Vul dan dit aanvraagformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de kerk huren in verband met een ander soort evenement? Kijk dan even op deze pagina.