Red Light Jazz
Jazz van de Lage Landen: Hermine Deurloo & Mike Boddé

 

Red Light Jazz is een meerdaags jazzfestival dat plaatsvindt in en rondom het wallengebied (Red Light District) in Amsterdam. Het is met name de spannende locatie, het internationaal vermaarde en roemruchte Red Light District in de oude binnenstad van Amsterdam, dat het Red Light Jazz festival uniek maakt in de wereld. Ook dit jaar is de Waalse Kerk weer podiumlocatie van het festival, met een concert van Hermine Deurloo en Mike Boddé op vrijdagavond 7 juni getiteld 'Jazz uit de Lage Landen'.

Sinds 2015 treedt zij regelmatig op met pianist Mike Boddé. Keer op keer weet deze tovenaar moeiteloos allerlei verschillende muziekstijlen met elkaar te combineren. Met hun programma ‘Jazz uit de Lage Landen’ speelt het duo muziek van onder andere Toots Thielemans, Rogier van Otterloo en Jacques Brel. Het optreden wordt door Mike versierd met grappige en wetenswaardige anekdoten. 

Hermine Deurloo won in 2018 de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award, een prestigieuze prijs die Toots Thielemans en Stevie Wonder eerder hebben gewonnen. Mike Boddé werd landelijk bekend vanwege zijn tv-optredens, onder meer in Kopspijkers.

 

Line-up

Hermine Deurloo - harmonica

Mike Boddé - piano

 

Kaarten (online voorverkoop)

Regulier €12,50

 

 


 

< Terug naar de agenda