Grachtenfestival: Asi Matathias & Victor Stanislavsky

Regulier*: €19,50,-
Kaarten kopen
Grachtenfestival: Asi Matathias & Victor Stanislavsky

De prachtige ambiance van de Waalse Kerk wordt bij dit optreden verrijkt met een bijzonder optreden van internationale sterren Asi Matathias en Victor Stanislavsky!

Asi Matathias, een violist die op slechts 14-jarige leeftijd zijn debuut maakte met symfonie-orkest, en Victor Stanislavsky, een pianist wiens virtuositeit hem al meer dan 13 prijzen heeft opgeleverd op prestigieuze competities wereldwijd, delen het podium.Het programma van Matathias en Stanislavsky omvat onder meer de krachtige 1e sonate van Camille Saint-Saëns en de meeslepende sonate in A majeur van Cesar Franck.Mis deze zeldzame kans niet om twee internationale toptalenten te zien schitteren in een programma bestaand uit louter meesterwerken.

Kaarten kopen