Verhuur

De Waalse Kerk wordt al decennia verhuurd voor het geven van concerten en voor het maken van geluids- en filmopnamen. Af en toe komt hier een boekpresentatie of een familierëunie bij. En dat blijft ook zo.

Gezelschappen die de kerk huren voor een concert of optreden met betalend publiek. Naast hun eigen kaartverkoop, kunnen zij gebruikmaken van onze ticketing service.

De Waalse Kerk is daarnaast ook uitermate geschikt voor besloten bijeenkomsten van uiteenlopende aard (promotie, herdenking, jubileum), seminars, bestuursvergaderingen 'uit het zicht', werkgroepen, groepslunches of diners, al of niet met muzikale omlijsting.

Geluidsopnamen

De akoestiek van de Waalse Kerk wordt alom geroemd door deskundigen uit de wereld van de klassieke en de moderne muziek. Tal van vermaarde musici namen hier werken op: Frans Brüggen, de Nederlandse Bachvereniging, Musica Amphion, het Nederlands Blazers Ensemble, Musica Temprana, Ton Koopman en velen meer.

"Ik voel me er totaal thuis. De rust in de kerk, de attente en professionele steun van Nienke, het fenomenale geluid, de levendige omgeving..." - Ton Koopman

Faciliteiten

De kerk biedt plaats aan maximaal 450 personen. In de consistoriekamer kunnen zo'n 24 personen zitten aan een ruime vergadertafel en zo'n 40 personen staan tijdens, bijvoorbeeld, een receptie.

Wij beschikken over twee keukens en bieden ook dranken en catering aan. Dit kan via een of twee verplaatsbare barmeubels (in de kerk) maar ook met bediening in geval van een lunch of diner 'à la table'.

De Waalse Kerk is uitermate trots op het prachtige Müller-orgel en heeft ook een uitstekende vleugel (met een goede stemmer) in huis. Aan het bespelen van het orgel zijn overigens wel enige restricties verbonden.

Huurt u onze kerk dan kunt u ook gebruikmaken van onze kaartverkoop, kleedruimte, garderobe, flexibel podium, geluidsversterking, belichting en eventuele presentatiemogelijkheden als een beamer en projectiescherm.

Uiteraard bent u meer dan welkom om alvast een kijkje achter de schermen te komen nemen. U kunt ons ook altijd per e-mail om toelichting of een prijsopgave vragen.