Partage

Naast de mogelijkheid de kerk te huren voor concerten en andere optredens met (betalend) publiek bestaat de optie om samen te werken op partage-basis. Wij nemen actief deel aan de marketing, promotie en kaartverkoop van het evenement (en dragen zo samen het risico).

Hoe werkt het?

Zie het als een 'joint venture': we bekijken samen de programmering en de beste manier om die 'in de markt' te zetten, inclusief het prijspeil van de tickets, de prognose van het aantal bezoekers dat mag worden verwacht, en de optimale marketing- en promotieondersteuning die wij kunnen verzorgen. Zo ontstaat een zorgvuldig samengestelde offerte met een transparant budget dat voor beide partijen geldt.

Wij hebben ervaring met de specifieke marketing- en promotie die nodig is om voldoende bezoekers te interesseren in de vaak bijzondere programmering van de Waalse Kerk: persberichten, plaatsing van informatie op de website van de Waalse Kerk, het inzetten van Google-ads, herinnering via onze Nieuwsbrief, support via social media, de incidentele inzet van advertenties in geschikte media en distributie van flyers en kleine posters in de buurt rondom de kerk. In bijzondere gevallen besteden wij aandacht aan het evenement in ons digitale tijdschrift CAHIER.

Ensembles als Quatre Bouches en Aventure hebben plezierige ervaringen opgedaan met deze vorm van samenwerken.

"Ik kan het iedereen aanbevelen. Ons Kerstconcert in 2015 werd uitstekend bezocht." - Gerben Houba van Quatre Bouches

"We kregen veel meer steun dan ik had verwacht en dat maakte het project FILLING THE GAP tot een doorslaand succes." - Ita Hijmans van Aventure

Kom eerst langs

Iedere partage-overeenkomst is een beetje anders, daarom is het raadzaam om vooraf met elkaar te praten. Stuur een e-mail of bel voor een afspraak: 020 - 623 2074

Adverteren en sponsering

Nu de Waalse Kerk een groeiend aantal (terugkerende) bezoekers verwelkomt en via internet en social media een groeiend bereik heeft, kan de Waalse Kerk ook voor adverteerders interessant zijn. Wij komen graag in contact met organisaties of bedrijven die hun identiteit en boodschap aan ons podium willen verbinden.