Hospitalité

De tijd van enkel koffie of thee uit een kartonnen bekertje ligt achter ons; al kijken wij ook hier met een warm hart op terug (en we hebben het, indien gewenst, nog altijd!). Inmiddels werken wij met een breder assortiment van mineraalwater, frisdrank en sap, maar ook wijn, bier en hapjes (nootjes, koek, chocola).

Met veel plezier voldoen wij aan de vraag naar verder gaande dienstverlening op het vlak van eten en drinken: van een eenvoudige receptie tot een meergangendiner met een uitstekend wijn-arrangement. Wij  hebben de professionele kennis en praktische ervaring in huis om besloten bijeenkomsten culinair tot in de puntjes te verzorgen. Voor een gezelschap van 20 tot 100 gasten kunnen wij dit realiseren. Wij denken graag met u mee.

Menu de l'Eglise: culinair maatwerk

Goede consumpties en smakelijk eten vormen de basis voor geslaagde bijeenkomsten. Maar voor uw gasten in de Waalse Kerk kan het echt een onvergetelijke dag, middag of avond worden als er iets extra's gedaan wordt. Denk aan gepersonaliseerd drukwerk of een exclusief optreden van een spreker, musicus of een ensemble. Wij laten ons graag inspireren.

Culinair team

Het culinair team van de Waalse kerk bestaat uit:

- Jennie Zijlmans, chef de partie
- Pepijn van der Waa creatief, culinair management
- La vie le vin, wijnen

Voor het culinair team geldt dat elke wens vraagt om een persoonlijk aanpak en invulling. Aarzel niet om contact op te nemen. Bellen kan natuurlijk ook altijd: 020 6232074.

5 mei-diner
dans la Salle Consistoire