kaartverkoop en kortingen
kaartverkoop

Toegangskaarten voor het programma van De Waalse Kerk zijn, tenzij anders aangegeven, online verkrijgbaar via deze website. Dit is een makkelijke en snelle manier om er zeker van te zijn dat u tijdig kaarten heeft. Let op, eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden gerestitueerd en gegevens worden opgeslagen volgens de wettelijke richtlijnen.

U kunt, wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn, deze ook voorafgaand aan het programma aan de deur van de kerk aanschaffen. Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk.

Zie: Algemene voorwaarden voor bezoek aan De Waalse Kerk

Zie: Privacybeleid De Waalse Kerk

kortingen

Wanneer er sprake is van mogelijke kortingen op een toegangskaart wordt dat bij het desbetreffende programmaonderdeel aangegeven. Wanneer u een kaart met korting aanschaft dient u de kortingspas of legitimatie die de korting rechtvaardigt bij uw bezoek te tonen.

bezoekersinformatie
zaal open

De kerk zal over het algemeen driekwartier voor aanvang worden geopend. U kunt voor de actuele openingstijden de het programmaonderdeel in de Agenda raadplegen. Na aanvang van het programma is er geen toegang meer mogelijk.

toegankelijkheid

De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Wanneer u met een rolstoel komt horen wij dit graag van tevoren zodat wij een rolstoelplaats kunnen reserveren. De kerk beschikt over een aangepast toilet. De consistoriekamer is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

bar en catering

Voorafgaand aan het programma en in een eventuele pauze verkopen wij over het algemeen een klein assortiment koffie, thee, fris en snacks. Er zullen soms uitzonderingen in ons programma zijn waarbij dit niet gebeurt.

Op afspraak kan voor besloten bijeenkomsten voor een uitgebreidere catering worden gezorgd. Neem daarvoor contact op met het secretariaat via info@dewaalsekerk.nl.

eetgelegenheden in de buurt

De buurt rond de Waalse Kerk biedt veel uitstekende eetgelegenheden. Check uw voorkeuren via een betrouwbare restaurantsite.