Taalonderwijs op maat

Volledig afgestemd
Soms is het kant-en-klare cursus-aanbod niet specifiek genoeg voor uw persoonlijke behoeften. Dan is maatwerk de oplossing, want dan kunnen wij het didactische plan van aanpak, het studie-tempo en het lesmateriaal helemaal toespitsen op uw wensen en verlangens.

 

Dit kan een ideaal pad naar beter Frans zijn voor individuele studenten of kleine groepen met dezelfde kennisbehoefte. 

 

Uiteraard is het wel van belang dat de aspirant-student zijn/haar wensenpakket goed omschrijft. Dit lukt het beste in een persoonlijk gesprek met een van onze taaldeskundigen, maar we vragen u wel om ons alvast een indicatie te geven door het invullen van de vragenlijst hieronder.

 

Persoonlijke begeleiding
De kwaliteit en intensiteit van de interactie tussen docent en student heeft wezenlijke invloed op de resultaten van het leerproces. Daarom zal u gekoppeld worden aan docent die het beste uw leerwensen past. Klik hier voor een galerijtje met de profielen van de beschikbare leerkrachten.

 

Flexibel
We zijn niet aan inhoudelijke begrenzingen gebonden. Elk interessegebied is bespreekbaar. Verder is ook de studielocatie bespreekbaar en kunt u zelf bepalen hoe frequent en intensief - of juist ontspannen - het studietempo zal zijn.