Voorbereiding DELF/DALF

De DELF (Diplôme d'Etudes en Langue Française) en de DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) zijn officiële diploma's voor Frans als buitenlandse taal die uitgegeven worden door het Franse Ministerie van Onderwijs. De diploma's zijn onder meer noodzakelijk om toegang te verkrijgen tot Franse onderwijsinstellingen en posities bij Franse of Europese overheidsinstellingen.

 

Ter voorbereiding op deze examens biedt het Centre Français-Néerlandais speciale trainingscursussen aan. Tijdens de training wordt u aan de hand van specifieke opdrachten en oude oefenexamens voorbereid op de vorm en inhoud van de diverse onderdelen van het examen: lezen, schrijven en spreken. De training wordt verzorgd door onze C1/C2-docent Samuel Bauer, die zelf jarenlange ervaring heeft als DELF/DALF-examinator en dus alle tips en trucs kent voor een geslaagde voorbereiding. 

Voor inschrijvingen of meer informatie over de cursus kunt u mailen naar menke.tuijn@dewaalsekerk.nl.

 

Cursus Dag/tijd Weken Periode Prijs
DALF C1/C2 Donderdag 18-21u 5 25 apr - 23 mei € 250,-

 

NB: Inschrijven voor de DELF- en DALF-examens is mogelijk tussen 4 maart en 3 mei 2019. De afname van het mondelinge examen vindt plaats tussen ma. 3 en za. 8 juni, het schriftelijke examen vindt plaats op do. 6 juni (C1) of vr. 7 juni (C2).

 

< Terugkeren naar ons complete cursusoverzicht

Overige cursussen

Naast deze DELF/DALF examentraining bieden wij ook de volgende cursussen aan op meerdere niveaus:

- Algemene cursus Frans
- Conversatiecursus Frans
- Themacursussen
- Privé of semi-privé 
- Bedrijfstrainingen
- Thuisstudiebegeleiding