Zelfstudie

Alle cursussen en evenementen van het Centre Français-Néerlandais vinden online plaats tot het einde van het semester (in mei). Op onze onze Coronavirus-overzichtspagina voor de meest actuele informatie met betrekking tot het Coronavirus. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via centre@dewaalsekerk.nl of via 020-623 2074.

---------------------------------------

Wil je Frans leren, maar niet gebonden zijn aan vaste tijdstippen, specifieke lesmethodes of online groepscursussen? Dat kan!

Frans leren zoals jij het wil

Studeren op je eigen tempo en je eigen niveau, waar en wanneer je maar wilt. Wij helpen je er graag bij! Samen met een van onze ervaren native speaking docenten bepaal je de onderwerpen en leerdoelen. Wil je leren (mee)praten over Franse politiek, je verdiepen in de Franse literatuur, of beter zakelijk leren schrijven? Alles is mogelijk.

Tijdens de intake testen wij je taalniveau en stippelen we met jou je leerdoelen uit. Ook bespreek je wanneer je contact hebt met je docent om je voortgang en huiswerk te bespreken, telefonisch of via Zoom of Teams. Vervolgens ga je zelf aan het werk, maar wél in de wetenschap dat je altijd iemand hebt die je verder kan helpen!

Wij gaan uit van een gemiddelde studieduur van 6 à 12 weken, maar je bepaalt uiteindelijk zelf (in overleg met de docent) hoe lang je erover zult doen. Een pakket kost € 270,- waarbij gekozen kan worden uit 12 keer een contactmoment van 15 minuten of 6 keer een contactmoment van 30 minuten. Uiteraard is een andere lesduur of termijn ook bespreekbaar.

Meer informatie en inschrijven
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier hieronder in of stuur een mail naar centre@dewaalsekerk.nl. Wij nemen nader contact op om je wensen te bespreken en (telefonisch) een taaltest af te nemen om je niveau te bepalen.

Liever direct inschrijven? Dat kan:

(KLIK HIER OM TERUG TE KEREN NAAR DE HOOFDPAGINA)