Frans thuisstudie

Voor hen die te ver van het centrum van Amsterdam wonen en/of op hun eigen tempo willen studeren, bestaat de mogelijkheid om thuis te studeren - met voldoende coaching van een ervaren docent.

 

ZELFSTUDIE
De cursist studeert op zijn eigen tempo en in zijn eigen omgeving, begeleid door een vaste docent, met wie hij wekelijks contact heeft via telefoon of Skype en de voortgang bespreekt. De inhoud van de cursus bepaalt de cursist samen met de docent, en de begeleiding wordt aangepast aan het niveau van de cursist op het moment van instromen. De taaltest kan telefonisch en per mail worden afgenomen.

Wij gaan uit van een gemiddelde studieduur van 12 weken, maar de student bepaalt uiteindelijk zelf (in overleg met de docent) hoe lang hij/zij erover zal doen. Een pakket van 12 weken kost € 270,-.

 

OPFRISCURSUS
Reist u vaak naar Frankrijk en staat u daar soms toch een beetje met de mond vol tanden? Met de opfriscursus van het Centre Français-Néerlandais gaat u goedgebekt op reis! In 8 weken tijd frissen wij uw geheugen op, zodat u zich in Frankrijk bezig kunt houden met belangrijkere dingen: genieten van een welverdiende vakantie!

 

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier hieronder in of stuur een mail naar centre@dewaalsekerk.nl. Wij nemen nader contact op om uw wensen te bespreken en (telefonisch) een taaltest af te nemen om uw niveau te bepalen.

 

(KLIK HIER OM TERUG TE KEREN NAAR DE HOOFDPAGINA)

 

%MCEPASTEBIN%