Conversatiecursus

In de afgelopen maanden zijn al onze cursussen online gegeven. Intussen hebben we hard gewerkt aan een veiligheidsprotocol om onze cursussen vanaf het nieuwe cursussemester, dat start op 21 september, weer veilig op locatie te kunnen geven. Daarnaast blijven wij ook online cursussen aanbieden. Kijk op onze onze Coronavirus-overzichtspagina voor de meest actuele informatie. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via centre@dewaalsekerk.nl

---------------------------------------------------------------------

Frans spreken? Gewoon doen!

Tijdens de conversatiecursus staat natuurlijk het spreken in het Frans centraal, met de nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt de cursisten hun spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten. Bekijk hieronder ons aanbod. Gebruik het formulier onderaan de pagina om u in te schrijven voor een van de cursussen of mail direct naar centre@dewaalsekerk.nl.

Over de niveaus

Het Centre Français-Néerlandais biedt conversatiecursussen aan op verschillende niveaus. Omdat wij menen dat enige basiskennis van de Franse taal een vereiste is om effectief te converseren, vindt u bij ons geen conversatiecursus op het absolute beginnersniveau. Daarboven bieden wij echter verschillende cursussen aan.

Weet u niet precies wat uw niveau is? Geen probleem, wij nemen graag een gratis en vrijblijvende taaltest af om uw niveau en de bijpassende cursus te kunnen bepalen. Staat uw cursusniveau niet op het onderstaande rooster, of kunt u niet op het aangegeven tijdstip? Geen probleem! Neem contact met ons op via 020 623 2074 of via centre@dewaalsekerk.nl, dan denken wij graag met u mee.

 

Rooster semester 2

In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de verschillende conversatiecursussen die wij aanbieden, inclusief het rooster en de prijzen per cursus. 

(Klik op de cursusdag om uw betaling en inschrijving direct af te ronden. Er wordt een nieuw tabblad geopend waar uw betaling veilig via iDeal kunt regelen.)

Niveau Dag Tijd Weken Periode Prijs
- B1 Online
Woensdag 18:00 - 19:30 16 23 sep - 27 jan € 360,-
- B2 Woensdag 19:45 - 21:15 16 23 sep - 27 jan
€ 360,-
- A2.2 Donderdag 10:30 - 12:00 16 24 sep - 28 jan
€ 360,-

 

Vakanties en feestdagen 
Tijdens de schoolvakanties van regio Noord en de nationale feestdagen zijn er geen cursussen. Deze komen niet te vervallen, maar worden doorgeschoven naar de week daarop. Voor het komende semester zijn dit de volgende weken en werkdagen:

Voorjaarsvakantie; 18 februari t/m 24 februari 2019
Tweede Paasdag: ma. 22 april 2019
Meivakantie: 29 april t/m 5 mei 2019
Hemelvaartsdag: do. 30 mei 2019
Tweede Pinksterdag: ma. 10 juni 2019 

 

< Terugkeren naar ons complete cursusoverzicht

Onze andere cursussen
Vindt u op deze pagina geen cursus die bij u past, of wilt u hiernaast nog een andere cursus volgen? Naast deze cursussen bieden wij ook nog: