Bedrijfscursussen

Voor sommige professionals is beheersing van de Franse taal van grote meerwaarde. Dat geldt bijvoorbeeld voor hen die in de horeca veel te maken hebben met Franse bezoekers, maar ook voor personeel van op Frankrijk of Franse producten gerichte bedrijven en organisaties. 

Al onze docenten hebben een ruime ervaring met lesgeven voor professionals. Zij hebben met grote bedrijven gewerkt, waaronder Greenpeace, Heineken, KLM, Danone, Deloitte, Universiteit Wageningen, L’Oréal en English Foreign Affairs. Onze instelling heeft ook een exclusief partnerschap met Artsen Zonder Grenzen (Médecins Sans Frontières). 

Het Centre Français-Néerlandais biedt zowel een-op-eenlessen als groepstrainingen aan. De lessen worden georganiseerd waar dat het beste uitkomt: in het instituut of op locatie.

Veel professionele lespakketten worden 'op maat' gemaakt. Prijsopgave geschiedt meestal per project na een gedegen verkenning van de behoeften. Vul onderstaand formulier in om een kennismakingsgesprek voor een cursus op maat aan te vragen of klik hier voor onze samengestelde vakgerichte cursussen.

*NIEUW* is ons pakket opfris- en bijblijfsessies voor leerkrachten waarvoor u een budget kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over dit pakket 'formation continue'.

 

 

Onze overige cursussen

Vindt u op deze pagina geen cursus die bij u past, of wilt u hiernaast nog een andere cursus volgen? Naast algemene cursussen bieden wij ook nog: