Coronamaatregelen

In navolging van de op maandag 14 december aangekondigde lockdown, worden alle cursussen en evenementen van het Centre vanaf dinsdag 15 december online gegeven. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Op onze onze Coronavirus-overzichtspagina voor de meest actuele informatie. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via centre@dewaalsekerk.nl

Onze overige cursussen

Vindt u op deze pagina geen cursus die bij u past, of wilt u hiernaast nog een andere cursus volgen? Naast algemene cursussen bieden wij ook nog:

Cursus Frans in Amsterdam

Frans leren? Gewoon doen!

Frans leer  je, net als elke andere taal, maar op één manier: door het te doen! Bij het Centre Français-Néerlandais kan dat, onder de beste leervoorwaarden:

• Alle taalfacetten: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Zo pik je de taal op alle manieren op;
  • Kleine groepen van 4 tot maximaal 12 personen. Zo sta je er niet alleen voor, maar krijg je wel persoonlijke aandacht;
  • Native speaking leraren, geboren en getogen in Frankrijk;
  • In het hartje van Amsterdam, klik hier voor de routebeschrijving
  • Op een historische locatie waar al meer dan 450 jaar Frans gesproken wordt

Inschrijven

Hieronder vindt u het rooster van de cursussen die op dit moment lopen of die binnenkort van start gaan. Klik op het niveau van de cursus naar keuze om direct te betalen en uw inschrijving te regelen. Er opent een nieuw tabblad waarin u de betaling met iDeal kunt afronden. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op 020-6232074 of via centre@dewaalsekerk.nl.

Staat de cursus van uw niveau er niet tussen, of kunt u niet op het aangegeven tijdstip? Neem dan contact met ons op. Als er meerdere geïnteresseerden zijn op dat niveau, openen we gewoon een nieuwe groep. Geen punt!

Mocht de cursus die u wil volgen al begonnen zijn, is het desgewenst uiteraard (vrijwel) altijd mogelijk om tussentijds in te stromen. Neemt u hierover contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons een mail te sturen, dan komen we er samen ongetwijfeld uit.

Online cursussen

In verband met de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot het Coronavirus hebben wij besloten vooralsnog uitsluitend online cursussen aan te bieden, ook na 19 januari. Wanneer er weer meer zekerheid bestaat over de mogelijkheden, zullen we overwegen terug te keren naar het aanbieden van lessen op locatie. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Bent u geïnteresseerd in een online cursus maar bent u niet zeker van uw niveau, of ziet de cursus op uw niveau hieronder niet staan? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Rooster SEMESTER I 20-21

Niveau Dag Tijd Begin Einde Uren
- A1.1 deel 1 Dinsdag 19-21u 2 feb 4 mei 24 € 348,-
- A1.1 deel 2 Woensdag 19-21u 3 feb 5 mei 24 € 348,-
- A1.2 deel 1 Donderdag 19-21u 4 feb 4 mei 24 € 348,-
- A1.2 deel 2 Donderdag 19-21u 4 feb 4 mei 24 € 348,-
- A2.1 deel 2 Maandag 19-21u 1 feb 10 mei 24 € 348,-
- B1.1 deel 2 Dinsdag 19-21u 2 feb 4 mei 24 € 348,-
- B2.1 deel 2 Donderdag 19-21u 4 feb 6 mei 24 € 348,-
- C1/C2 ochtend Maandag 10-13u 2 feb 4 mei 24 € 348,-
- C1/C2 avond Maandag 18-21u 2 feb 4 mei 24 € 348,-
- C1/C2 avond korting* Maandag 18-21u 2 feb 4 mei 48 € 630,-

* Wanneer u zich inschrijft voor een cursus van een vol semester in plaats van een half semester, ontvangt u zo´n 10% korting (€ 66,-).

N.B. Al onze cursussen worden online via Zoom gegeven!

Vakantiedagen

Tijdens de schoolvakanties van regio Noord en de nationale feestdagen zijn er geen cursussen. Deze komen niet te vervallen, maar worden doorgeschoven. Voor het komende semester zijn dit de volgende weken en werkdagen:

- Herfstvakantie: 12-17 oktober 2020
- Kerstvakantie: 19 dec. 2020 - 3 jan. 2021

Inschrijven / meer informatie

Bent u nieuw bij het Centre Français-Néerlandais? Vult u dan het formulier onderaan deze pagina in. Wij nemen dan contact met u op om uw vragen te beantwoorden en een gratis taaltest met u te plannen. U kunt ook een mailtje sturen naar centre@dewaalsekerk.nl of bellen naar 020-623 2074.

< Terugkeren naar ons complete cursusoverzicht