Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het programma en het laatste nieuws van de Waalse Kerk? Vraag dan hieronder onze nieuwsbrief aan!

Vriend worden
Steun ons: word vriend

Het podium is een non-profit onderneming - net als de kerk zelf. Onze werkelijke winst is van immateriële aard. De doelstellingen op de lange termijn zijn om een groeiend publiek een sterk en inspirerend programma te bieden dat elders niet te vinden is en de kosten van onderhoud van het kerkgebouw te dekken. Dat is al ambitieus genoeg. Maar we willen meer - we willen een werkelijke band opbouwen met hen die regelmatig bij ons over de vloer komen.

Word abonnee van ons virtuele tijdschrift Cahier

Leden ontvangen de Nieuwsbrief en hebben toegang tot ons virtuele tijdschift CAHIER. Zij zijn welkom op de openbare jaarvergadering, wanneer we de programmering voor het komende seizoen met elkaar bespreken.
Kosten: € 30 per jaar

Ik word lid

Word begunstiger

Begunstigers ontvangen de Nieuwsbrief en hebben toegang tot ons virtuele tijdschift CAHIER. Zij zijn welkom op de openbare jaarvergadering, wanneer we de programmering voor het komende seizoen met elkaar bespreken. Indien gewenst, vermelden wij uw naam op de lijst van donoren.
Kosten: € 60 per jaar

Begunstiger

Word vriend

Vrienden ontvangen de Nieuwsbrief en hebben toegang tot ons virtuele tijdschift CAHIER. Uiteraard zijn zij welkom op de openbare jaarvergadering, wanneer we de programmering voor het komende seizoen met elkaar bespreken. Indien gewenst, vermelden wij uw naam op de lijst van donoren. Vrienden krijgen 10% korting op (persoonlijke) toegangskaarten.
Kosten: € 120 per jaar

Vriend

Word steunpilaar

Steunpilaren ontvangen de Nieuwsbrief, hebben toegang tot ons virtuele tijdschift CAHIER en zijn welkom op de openbare jaarvergadering, wanneer we de programmering voor het komende seizoen bespreken.  Indien gewenst, vermelden wij uw naam op de lijst van donoren.
Steunpilaren krijgen 10% korting op (persoonlijke) toegangskaarten en een persoonlijke invitatie voor het jaarlijkse besloten Walengala waarbij de leden van de Raad van Advies aanwezig zijn (o.a. Herman Wijffels en Geert Mak). Het gala wordt opgeluisterd met optredens van een selectie van vaste bespelers en we serveren exquise hapjes en drankjes.
Kosten: € 240 per jaar

Steunpilaar