Voorbereiding DELF/DALF
Centre Français-Néerlandais

De DELF (Diplôme d'Etudes en Langue Française) en de DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) zijn officiële diploma's voor Frans als buitenlandse taal die uitgegeven worden door het Franse Ministerie van Onderwijs. De diploma's zijn onder meer noodzakelijk om toegang te verkrijgen tot Franse onderwijsinstellingen en posities bij Franse of Europese overheidsinstellingen.

Ter voorbereiding op deze examens biedt het Centre Français-Néerlandais speciale trainingscursussen aan. Tijdens de training wordt u aan de hand van specifieke opdrachten en oude oefenexamens voorbereid op de vorm en inhoud van de diverse onderdelen van het examen: lezen, schrijven en spreken. De training wordt verzorgd door een van onze docenten, die zelf jarenlange ervaring hebben met de DELF/DALF-examens en dus alle tips en trucs kennen voor een geslaagde voorbereiding.

Voor inschrijvingen of meer informatie over de cursus kunt u mailen naar centre@dewaalsekerk.nl.

NB: Wij bieden enkel voorbereidingscursussen aan voor de DELF- en DALF-examens. De afname van de examens wordt verricht bij de Alliance Française.

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk