Privécursussen
Taalonderwijs op maat

Soms is het kant-en-klare cursusaanbod niet specifiek genoeg voor uw persoonlijke behoeften. Met maatwerk kunnen wij het didactische plan van aanpak, de contactmomenten en het lesmateriaal helemaal toespitsen op uw wensen en verlangens. Dit kan een ideaal pad naar beter Frans zijn voor individuele studenten of kleine groepen met dezelfde kennisbehoefte.

Privécursussen

Persoonlijke begeleiding

De kwaliteit en intensiteit van de interactie tussen docent en student heeft wezenlijke invloed op de resultaten van het leerproces. Daarom zal u gekoppeld worden aan docent die het beste uw leerwensen past.

Flexibel

We zijn niet aan inhoudelijke begrenzingen gebonden. Elk interessegebied is bespreekbaar. Verder is ook de studielocatie bespreekbaar en kunt u zelf bepalen hoe frequent en intensief - of juist ontspannen - het studietempo zal zijn.

Om uw wensen goed in kaart te kunnen brengen, nemen wij graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek. Vult u daartoe het formulier onderaan deze pagina zo zorgvuldig mogelijk in, zodat wij vast een beeld hebben van uw wensen.

Neem contact met ons op via dit formulier of mail ons op centre@dewaalsekerk.nl.

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam