Zelfstudie
Frans leren zoals jij dat wil

Studeren op je eigen tempo en je eigen niveau, waar en wanneer je maar wilt. Wij helpen je er graag bij! Samen met een van onze ervaren native speaking docenten bepaal je de onderwerpen en leerdoelen. Wil je leren (mee)praten over Franse politiek, je verdiepen in de Franse literatuur, of beter zakelijk leren schrijven? Alles is mogelijk!

Foto: Foppe Schut

Lespakket op maat

Tijdens de intake testen wij je taalniveau en stippelen we met jou je leerdoelen uit. Ook bespreek je wanneer je contact hebt met je docent om je voortgang en huiswerk te bespreken, telefonisch of via Zoom of Teams. Vervolgens ga je zelf aan het werk, maar wél in de wetenschap dat je altijd iemand hebt die je verder kan helpen!

Wij gaan uit van een gemiddelde studieduur van 6 à 12 weken, maar je bepaalt uiteindelijk zelf (in overleg met de docent) hoe lang je erover zult doen. Een pakket kost € 270,- waarbij gekozen kan worden uit 12 keer een contactmoment van 15 minuten of 6 keer een contactmoment van 30 minuten. Uiteraard is een andere lesduur of termijn ook bespreekbaar.

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op per telefoon of per email, dan bespreken we je wensen een nemen we (telefonisch) een taaltest af om je niveau te bepalen.

Liever direct inschrijven? Dat kan:

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam
tel: 020-6232074
email: centre@dewaalsekerk.nl

>  Over het CFN

>  Didactiek & docenten

Nieuwsbrief / infolettre

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het CFN / Inscrivez-vous pour recevoir l'infolettre du CFN:

Nederlandstalig / en néerlandais >