Zelfstudie Grammatica
Je Franse grammatica bijspijkeren

Je hebt al een goede basiskennis van de Franse taal. Maar je twijfelt wel eens of je het juiste persoonlijke voornaamwoord gebruikt: “Je la téléphone” of “je lui téléphone”? of je de “subjonctif” goed toepast : “Je suis content que mon amie vient” of “je suis content que mon amie vienne”? Emmanuelle Favreau, de auteur van het Van Dale Oefenboek grammatica Frans, helpt je om de puntjes op de i te zetten.


Lespakket op maat

Na een intakegesprek en een taaltest zal er een op maat gemaakt huiswerkpakket samengesteld worden wat elke keer voorafgaand aan het contactmoment met de docent gemaakt wordt. Tijdens de les zal het gemaakte huiswerk worden besproken en zullen de verbeterpunten worden aangepakt. De cursus zelfstudie ”Grammatica Frans” bedraagt 270 euro en kan op elk gewenst moment van start gaan. De contactmomenten kunnen in overleg met de docent worden ingepland. Dit kan dus zowel intensief (bv twee keer per week) als minder intensief (bv eens in de twee weken). Deze cursus bestaat uit 6 keer een half uur een contactmoment via Zoom. Uiteraard kan het lespakket uitgebreid worden naar meer uren.

 

De contactmomenten zullen in een tijdsbestek van 4 maanden moeten worden ingezet om de continuïteit van het leerproces te kunnen waarborgen. De aanvang hiervan gaat in na de eerste les.

 
Het lesmateriaal is het Van Dale Oefenboek grammatica Frans. Deze zit niet bij het lestarief tarief inbegrepen, maar kan eenvoudig besteld worden.

- Boek: Van Dale Oefenboek grammatica Frans €25,99

- ISBN: 9789460775024


 

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op per telefoon of per email, dan bespreken we je wensen een nemen we (telefonisch) een taaltest af om je niveau te bepalen.

Liever direct inschrijven? Dat kan:

 


Contact

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam
tel: 020-6232074
email: centre@dewaalsekerk.nl

>  Over het CFN

>  Didactiek & docenten

 

Nieuwsbrief / infolettre 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het CFN / Inscrivez-vous pour recevoir l'infolettre du CFN:

Nederlandstalig / en néerlandais >

Franstalig / en français >