Themacursussen
Frans leren? Gewoon doen!

Naast reguliere cursussen biedt het Centre Français-Néerlandais verschillende thematische cursussen aan. Deze cursussen zijn wekelijks op een vast tijdstip voor een periode van 8 of 16 weken. Hieronder treft u een korte beschrijving van elke cursus en een overzicht van de data en prijzen.

De verschillende themacursussen zijn:

• Coup de théâtre: Deze theatergroep is bedoeld voor Franstaligen en iedereen die vloeiend Frans spreekt, en biedt de voorbereiding van een toneelstuk aan die tijdens een theatrale avond in het voorjaar wordt opgevoerd.
  • Café littéraire: Gedurende de cursus wordt er gelezen en gediscussieerd over stijl en inhoud van stukken uit boeken en gedichten, gesorteerd op thema. Vanaf niveau C1.
  • Actualité et société: Cursus over de actualiteit en de verschillende aspecten van het sociale, politieke en culturele leven van het hedendaagse Frankrijk aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten. Vanaf niveau C1.
  • Un mois, un thème: In deze cursus wordt elke maand een ander thema besproken. Vanaf niveau B1.

Bekijk hier de cursussen die binnenkort van start gaan >

Inschrijven

Hieronder vindt u het rooster van de cursussen die op dit moment lopen of die binnenkort van start gaan. Klik op het niveau van de cursus naar keuze om direct te betalen en uw inschrijving te regelen. Er opent een nieuw tabblad waarin u de betaling met iDeal kunt afronden. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons natuurlijk altijd bereiken per telefoon of per email.

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van onze coronamaatregelen.

Rooster semester 2 | jan - jun 2021-2022

Staat de cursus van uw niveau er niet tussen, of kunt u niet op het aangegeven tijdstip? Bent u niet zeker van uw niveau of is de cursus die u wilt volgen al begonnen? Neem contact met ons op en dan komen we er samen ongetwijfeld uit.

Niveau Dag & tijd Duur Prijs
- Café Littéraire maandag
10:15-11:45u
16 weken