Conversatiecursussen Frans
Frans spreken? Gewoon doen!

Tijdens de conversatiecursus staat natuurlijk het spreken in het Frans centraal, met de nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt de cursisten hun spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten.

Het Centre Français-Néerlandais biedt conversatiecursussen aan op verschillende niveaus. Omdat wij menen dat enige basiskennis van de Franse taal een vereiste is om effectief te converseren, vindt u bij ons conversatiecursussen vanaf niveau A2.2 en daarboven. Beginners kunnen in ons algemene cursusaanbod een cursus vinden dat goed bij hun niveau past.

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam