Conversatiecursussen Frans
Frans spreken? Gewoon doen!

Tijdens de conversatiecursus staat natuurlijk het spreken in het Frans centraal, met de nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt de cursisten hun spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten.

Het Centre Français-Néerlandais biedt conversatiecursussen aan op verschillende niveaus. Omdat wij menen dat enige basiskennis van de Franse taal een vereiste is om effectief te converseren, vindt u bij ons conversatiecursussen vanaf niveau B1 en daarboven. Beginners kunnen in ons algemene cursusaanbod een cursus vinden dat goed bij hun niveau past.

Bekijk hier de cursussen die binnenkort van start gaan >

Inschrijven

Hieronder vindt u het rooster van de cursussen die op dit moment lopen of die binnenkort van start gaan. Klik op het niveau van de cursus naar keuze om direct te betalen en uw inschrijving te regelen. Er opent een nieuw tabblad waarin u de betaling met iDeal kunt afronden. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons natuurlijk altijd bereiken per telefoon of per email.

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van onze coronamaatregelen.

Rooster semester 2 | feb - jun 2021-2022

Staat de cursus van uw niveau er niet tussen, of kunt u niet op het aangegeven tijdstip? Bent u niet zeker van uw niveau of is de cursus die u wilt volgen al begonnen? Neem contact met ons op en dan komen we er samen ongetwijfeld uit.

Niveau Dag & tijd Duur Prijs
- Conv Avancé woensdag
18:00-19:30u
16 weken
van 09-02-22 tot 15-06-22
- Conv Avancé woensdag
19:45-21:15u
16 weken
van 09-02-22 tot 15-06-22

Vakanties en feestdagen

Tijdens de schoolvakanties van regio Noord en de nationale feestdagen zijn er geen cursussen. Deze komen niet te vervallen, maar worden doorgeschoven. Voor het komende semester zijn dit de volgende weken en werkdagen:

Vakanties

• Voorjaarsvakantie
  • Meivakantie
  • Zomervakantie

• 19 t/m 27 februari
  • 30 april t/m 8 mei
  • 16 juli t/m 28 augustus

Feestdagen

• Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede Pinksterdag

• maandag 18 april
  • woensdag 27 april
  • donderdag 26 mei
  • maandag 6 juni

Veelgestelde vragen

• Staat de cursus van uw niveau er niet tussen, of kunt u niet op het aangegeven tijdstip?
    Neem dan contact met ons op. Als er meerdere geïnteresseerden zijn op dat niveau, openen we gewoon een nieuwe groep. Geen punt!

• Bent u niet zeker van uw niveau?
    Maak onze gratis online taaltest of neem contact met ons op.

• Is de cursus die u wilt volgen al begonnen?
    Het is het desgewenst uiteraard (vrijwel) altijd mogelijk om tussentijds in te stromen. Neem hierover contact met ons op, dan komen we er samen ongetwijfeld uit.

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam