Bedrijfscursussen
Zakelijk Frans | Français des affaires

Voor sommige professionals is beheersing van de Franse taal van grote meerwaarde. Dat geldt bijvoorbeeld voor hen die in de horeca veel te maken hebben met Franse bezoekers, maar ook voor personeel van op Frankrijk of Franse producten gerichte bedrijven en organisaties. 

Al onze docenten hebben een ruime ervaring met lesgeven voor professionals. Zij hebben met grote bedrijven gewerkt, waaronder Greenpeace, Heineken, KLM, Danone, Deloitte, Universiteit Wageningen, L’Oréal en English Foreign Affairs. Onze instelling heeft ook een exclusief partnerschap met Artsen Zonder Grenzen (Médecins Sans Frontières). 

 


Lespakket op maat

Het Centre Français-Néerlandais biedt zowel een-op-eenlessen als groepstrainingen aan. De lessen worden georganiseerd waar dat het beste uitkomt: in het instituut of op locatie.

Veel professionele lespakketten worden 'op maat' gemaakt. Prijsopgave geschiedt meestal per project na een gedegen verkenning van de behoeften. Neem contact met ons op via dit contactformulier, of per telefoon/email om een kennismakingsgesprek voor een cursus op maat aan te vragen.

 


Contact

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam
tel: 020-6232074
email: centre@dewaalsekerk.nl

>  Over het CFN

>  Didactiek & docenten

 

Nieuwsbrief / infolettre 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het CFN / Inscrivez-vous pour recevoir l'infolettre du CFN:

Nederlandstalig / en néerlandais >

Franstalig / en français >