Cursussen Frans
Frans leren? Gewoon doen!

Frans leer je, net als elke andere taal, door het te doen. In de cursussen Frans van het Centre Français-Néerlandais doe je dat op de beste manier, door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en schrijven. Dankzij onze native docenten weet je zeker dat je de taal op de juiste manier oppakt, en doordat je les krijgt in kleine groepen leer je ook van je medestudenten.

Wij bieden:

• Algemene cursussen op alle niveaus, waarbij je het Frans leert door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en te schrijven.
  • Conversatiecursussen vanaf niveau A2-2, waarbij spreken in het Frans centraal staat met nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt je je spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen.
  • Verschillende themacursussen:
    • Coup de théâtre: een theatergroep voor Franstaligen en iedereen die vloeiend Frans spreekt, waarbij een toneelstuk wordt ingestudeerd en uitgevoerd.
    • Lecture à voix haute: durf beter Frans te spreken in het openbaar. Het verbeteren van de uitspraak en het uitdrukken van emoties met behulp van gedichten, monologen of literaire teksten staat centraal. Vanaf niveau B1.
    • Café littéraire: de stijl en inhoud van geselecteerde boeken en gedichten gesorteerd op thema staan centraal. Vanaf niveau C1.
    • Actualité et société: de actualiteit en de verschillende aspecten van het sociale, politieke en culturele leven van het hedendaagse Frankrijk komen aan bod aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten. Vanaf niveau C1.
    • Un mois, un thème: elke maand wordt een ander thema besproken. Vanaf niveau B1.
  • Bedrijfscursussen*, zowel een-op-een als voor groepen
  • Privécursussen* op maat samengesteld
  • Zelfstudie* en zelfstudie grammatica* op je eigen tempo en niveau
  • Voorbereiding op de DELF/DALF*

Bekijk hier het rooster of schrijf je in >

*Deze cursus wordt op maat samengesteld en staan daarom niet in het rooster. Voor meer informatie klikt u op de desgewenste cursus of neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam
tel: 020-6232074
email: centre@dewaalsekerk.nl

>  Over het CFN

>  Didactiek & docenten

Nieuwsbrief / infolettre

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het CFN / Inscrivez-vous pour recevoir l'infolettre du CFN:

Nederlandstalig / en néerlandais >

Franstalig / en français >

Object reference not set to an instance of an object.