Cursussen Frans
Frans leren? Gewoon doen!

Frans leer je, net als elke andere taal, door het te doen. In de cursussen Frans van het Centre Français-Néerlandais doe je dat op de beste manier, door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en schrijven. Dankzij onze native docenten weet je zeker dat je de taal op de juiste manier oppakt, en doordat je les krijgt in kleine groepen leer je ook van je medestudenten. 


Vanaf 23 januari | Algemene cursussen Frans

Op alle niveaus, waarbij je het Frans leert door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en te schrijven.

 


Vanaf 1 februari | Conversatie cursussen Frans

Vanaf niveau A2-2, waarbij spreken in het Frans centraal staat met nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt je je spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen.

 


Vanaf 23 januari | Themacursussen Frans

Naast reguliere cursussen biedt het Centre Français-Néerlandais verschillende thematische cursussen aan.

 


Op aanvraag | Privécursussen Frans*

Soms is het kant-en-klare cursusaanbod niet specifiek genoeg voor uw persoonlijke behoeften. Met maatwerk kunnen wij het didactische plan van aanpak, de contactmomenten en het lesmateriaal helemaal toespitsen op uw wensen en verlangens.

 


Op aanvraag | Zelfstudie* of zelfstudie grammatica*

Studeren op je eigen tempo en je eigen niveau, waar en wanneer je maar wilt. Wij helpen je er graag bij!


Op aanvraag | Bedrijfscursussen Frans*

Voor sommige professionals is beheersing van de Franse taal van grote meerwaarde. Dat geldt bijvoorbeeld voor hen die in de horeca veel te maken hebben met Franse bezoekers, maar ook voor personeel van op Frankrijk of Franse producten gerichte bedrijven en organisaties.

 


Op aanvraag | Voorbereiding DELF/DALF*

De DELF (Diplôme d'Etudes en Langue Française) en de DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) zijn officiële diploma's voor Frans als buitenlandse taal die uitgegeven worden door het Franse Ministerie van Onderwijs. De diploma's zijn onder meer noodzakelijk om toegang te verkrijgen tot Franse onderwijsinstellingen en posities bij Franse of Europese overheidsinstellingen.


 


Bekijk hier het rooster of schrijf je in >
 

*Deze cursus wordt op maat samengesteld en staan daarom niet in het rooster. Voor meer informatie klikt u op de desgewenste cursus of neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze docente Myriam Bouzid over nuances in de Franse taal