Cursussen Frans
Frans leren? Gewoon doen!

Frans leer je, net als elke andere taal, door het te doen. In de cursussen Frans van het Centre Français-Néerlandais doe je dat op de beste manier, door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en schrijven. Dankzij onze native docenten weet je zeker dat je de taal op de juiste manier oppakt, en doordat je les krijgt in kleine groepen leer je ook van je medestudenten. 


  • Algemene cursussen Frans

Op alle niveaus, waarbij je het Frans leert door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en te schrijven.


 

  • Conversatie cursussen Frans

Vanaf niveau A2-2, waarbij spreken in het Frans centraal staat met nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt je je spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen.


 

  • Themacursussen Frans

Naast reguliere cursussen biedt het Centre Français-Néerlandais verschillende thematische cursussen aan.


 

  • Privécursussen Frans*

Met maatwerk spitsen wij het didactische plan van aanpak, de contactmomenten en het lesmateriaal helemaal toe op uw wensen en verlangens.


 

  • Zelfstudie* of zelfstudie grammatica*

Studeren op je eigen tempo en je eigen niveau, waar en wanneer je maar wilt. Wij helpen je er graag bij!

 


 

  • Bedrijfscursussen Frans*

Voor sommige professionals is beheersing van de Franse taal van grote meerwaarde. Wij bieden professionele lespakketten op maat toegespitst op uw bedrijf.


 

  • Voorbereiding DELF/DALF*

Tijdens de training voor de DELF/DALF examens wordt u aan de hand van specifieke opdrachten en oude oefenexamens voorbereid op de vorm en inhoud van de diverse onderdelen van het examen: lezen, schrijven en spreken.


*Deze cursus wordt op maat samengesteld. Voor meer informatie klikt u op de desgewenste cursus of neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze docente Myriam Bouzid over nuances in de Franse taal