Conversatiecursussen Frans

Tijdens de conversatiecursus staat natuurlijk het spreken in het Frans centraal, met de nadruk op de dagelijkse praktijk. De docent helpt de cursisten hun spontaniteit tijdens het spreken te bevorderen aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten.

Het Centre Français-Néerlandais biedt conversatiecursussen aan op verschillende niveaus. Omdat wij menen dat enige basiskennis van de Franse taal een vereiste is om effectief te converseren, vindt u bij ons conversatiecursussen vanaf niveau B1 en daarboven. Beginners kunnen in ons algemene cursusaanbod een cursus vinden dat goed bij hun niveau past.

Inschrijven

Hieronder vindt u het rooster van de cursussen die op dit moment lopen of die binnenkort van start gaan. Klik op het niveau van de cursus naar keuze om direct te betalen en uw inschrijving te regelen. Er opent een nieuw tabblad waarin u de betaling met iDeal kunt afronden. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons natuurlijk altijd bereiken per telefoon of per email.

Veelgestelde vragen:

• Staat de cursus van uw niveau er niet tussen, of kunt u niet op het aangegeven tijdstip?
    Neem dan contact met ons op. Als er meerdere geïnteresseerden zijn op dat niveau, openen we gewoon een nieuwe groep. Geen punt!
  • Bent u niet zeker van uw niveau?
    Geen probleem, wij nemen graag een gratis en vrijblijvende taaltest af om uw niveau en de bijpassende cursus te kunnen bepalen.
  • Is de cursus die u wilt volgen al begonnen?
    Het is het desgewenst uiteraard (vrijwel) altijd mogelijkom tussentijds in te stromen. Neem hierover contact met ons op, dan komen we er samen ongetwijfeld

Rooster semester 1 2021-2022

Klik op de gewenste cursus om in te schrijven.

Niveau Dag & tijd Duur Prijs

Conversation Avancé

Wo 18:00 - 19:30 uur 16 weken
van 22-09-21 tot 26-01-22