Actuele Cursussen | Cours actuels
Deze cursussen starten binnenkort

Vanaf 8 augustus | Frans C1/C2

Frans leer je, net als elke andere taal, door het te doen. In de algemene cursus Frans van het Centre Français-Néerlandais doe je dat op de beste manier, door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en schrijven. Dankzij onze native docenten weet je zeker dat je de taal op de juiste manier oppakt, en doordat je les krijgt in kleine groepen leer je ook van je medestudenten.

8-12 aout | Cours de Néerlandais sur la côte néerlandaise

Vous vivez aux Pays-Bas et voulez améliorer votre Néerlandais ? Nous pouvons vous y aider cet été ! Avec un cours intensif vous pouvez, en quelques jours, faire un véritable saut en avant dans votre connaissance de la langue. Avec un professeur expérimenté et un petit groupe homogène vous logerez dans une belle maison d'hôte à Zandvoort, à deux pas de la mer. Vous quitterez ce cours fort de nouvelles connaissances, d'une meilleure confiance dans votre capacité à communiquer en Néerlandais.

22-25 aout | Cours de Néerlandais sur la côte néerlandaise

Vanaf 19 september | Nieuw semester cursussen Frans!
À partir de 19 septembre | Nouveaux cours de néerlandais!

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor onze nieuwe cursussen Frans die starten in september, maar er is nog meer! Aan de eerste paar ingeschreven cursisten geven we dit prachtige boek Demeures de caractère. Amsterdam - over de mooiste huizen van Amsterdam - van Melanie van Ogtrop t.w.v. €50,- cadeau! Wees er snel bij, want OP=OP!

Tous les cours de la rentrée sont en ligne. Les inscriptions sont ouvertes et ce n'est pas tout ! Nous offrons un CADEAU aux premiers inscrits : Le magnifique livre "Demeures de caractère AMSTERDAM" d'une valeur de 50€. Attention, premiers arrivés, premiers servis.

In overleg | Zelfstudie Grammatica Frans

Je hebt al een goede basiskennis van de Franse taal. Maar je twijfelt wel eens of je het juiste persoonlijke voornaamwoord gebruikt: “Je la téléphone” of “je lui téléphone”? of je de “subjonctif” goed toepast : “Je suis content que mon amie vient” of “je suis content que mon amie vienne”? Emmanuelle Favreau, de auteur van het Van Dale Oefenboek grammatica Frans, helpt je om de puntjes op de i te zetten.

In overleg | Zelfstudie Frans

Studeren op je eigen tempo en je eigen niveau, waar en wanneer je maar wilt. Wij helpen je er graag bij! Samen met een van onze ervaren native speaking docenten bepaal je de onderwerpen en leerdoelen. Wil je leren (mee)praten over Franse politiek, je verdiepen in de Franse literatuur, of beter zakelijk leren schrijven? Alles is mogelijk!

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam