Actuele Cursussen | Cours actuels
Deze cursussen starten binnenkort

Januari | Cursussen algemeen Frans, conversatie, themacursussen en meer

Frans leer je, net als elke andere taal, door het te doen. In de cursussen Frans van het Centre Français-Néerlandais doe je dat op de beste manier, door te luisteren en te lezen, en door zelf te spreken en schrijven.

Januari | Algemeen Nederlands - Alle niveaus

Do you want to understand the language of the country you live in and boost your resumé and social life? Centre Français-Néerlandais offers weekly Dutch courses on different levels

Januari | Nouvelles du monde !!NOUVEAU!!

Nous discuterons dans une ambiance conviviale des événements récents ou moins récents de l'actualité nationale et internationale.

Ensemble nous tenterons d'analyser les événements saillants de l'actualité, sans oublier l'utilisation d'un français correct.

28 janvier | Un mois, un thème: Mirbeau

Chaque mois, de 11h à 13h, une séance d'échanges et de discussions sur un livre, un thème d'actualité ou un thème qui a inspiré des artistes. Le 28 janvier vous parlerez du Journal d'une femme de chambre d'Octave Mirbeau. Réserver pour la série des trois séances et bénéficier d'une réduction de 12€

In overleg | Coup de théâtre

Deze theatergroep is bedoeld voor Franstaligen en iedereen die vloeiend Frans spreekt, en biedt de voorbereiding van een toneelstuk aan die tijdens een theatrale avond in het voorjaar wordt opgevoerd. Instromen is altijd mogelijk op aanvraag! Neem daarvoor contact met ons op.

In overleg | Zelfstudie Frans

Studeren op je eigen tempo en je eigen niveau, waar en wanneer je maar wilt. Wij helpen je er graag bij! Samen met een van onze ervaren native speaking docenten bepaal je de onderwerpen en leerdoelen. Wil je leren (mee)praten over Franse politiek, je verdiepen in de Franse literatuur, of beter zakelijk leren schrijven? Alles is mogelijk!

In overleg | Zelfstudie Grammatica Frans

Je hebt al een goede basiskennis van de Franse taal. Maar je twijfelt wel eens of je het juiste persoonlijke voornaamwoord gebruikt: “Je la téléphone” of “je lui téléphone”? of je de “subjonctif” goed toepast : “Je suis content que mon amie vient” of “je suis content que mon amie vienne”? Emmanuelle Favreau, de auteur van het Van Dale Oefenboek grammatica Frans, helpt je om de puntjes op de i te zetten.

Centre Français-Néerlandais
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
1012 JZ Amsterdam