Kerst met het Kobra Ensemble!

 

Ook dit jaar gaan we weer een onzekere winter tegemoet; donker, guur en met minder lieve mensen dichtbij ons dan we hoopten. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen aangekondigd op zaterdag 18 december werd hun ingeplande concert helaas geannuleerd. Maar het Kobra Ensemble was wel aanwezig in De Waalse Kerk en ze hebben prachtige video's voor u opgenomen. 

 

Laat jezelf onderdompelen in hartverwarmende kerst- en wintermuziek, gezongen door het Kobra Ensemble. De zeven zangeressen hebben de mooiste, vrolijkste, (on)bekendste en troostrijke kerst en wintermuziek – uit alle windstreken- uitgezocht.


Roliger Dans 

 

Salve Regina

 

Have yourself a Merry Christmas

 

We Thee Kings

 

Entre le Boeuf

 

Over het Kobra Ensemble

Ja! Kobra! Een klassiek geschoold ensemble, maar ze verkennen verder alle muzikale richtingen die ze leuk vinden en schuwen daarbij het theatrale niet. Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals. Constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen. Vandaar dat zij eerder samenwerkten met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival. Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Lea Klarenbeek, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Ga naar de website van het Kobra Ensemble voor meer informatie over het koor.