Concerteren in de Waalse Kerk

De Waalse Kerk is al decennia geliefd als concertzaal en opnamestudio vanwege de fantastische akoestiek, de aanwezigheid van een uitstekende vleugel en het prachtige orgel, plus de spreekwoordelijke gastvrijheid en de bereidheid 'mee te denken'.

De kerk staat ter beschikking voor ensembles die zelf zorgen voor programmering, organisatie, promotie, kaartverkoop en productie.

Maar soms willen we ook op zogenaamde partage-basis met geschikte partijen in zee gaan. Dan nemen we zelf ook risico en stellen we een breed scala aan hulpdiensten ter beschikking: marketing- en promotie, inzet van analoge en digitale (social) media, ondersteuning van mediarelaties en PR, (digitale) kaartverkoop en – ook belangrijk – logistieke en productionele begeleiding, stage- en floormanagement etc.

Interesse in een van beide vormen? Vul dan even het onderstaande aanvraagformulier in, dan nemen wij zp spoedig mogelijk contact met u op.