Bösendorfer Series
Seizoen 2021-2022

De Waalse Kerk presenteert in seizoen 2021-2022 de derde editie van de Bösendorfer Series. Deze reeks intieme pianorecitals, met nationale en internatio- nale gevierde pianisten, is uitgegroeid tot een vaste waarde in de programmering van De Waalse Kerk. Maar liefst zeven topsolisten zullen komend seizoen schitteren achter de Bösendorfer Imperial Grand; de vleugel die middenin De Waalse Kerk staat.

In De Waalse Kerk, een bijzondere en historische locatie in hartje Amsterdam, neemt het publiek plaats rondom de vleugel. De intieme setting en de voortref- felijke akoestiek van de kerk staan garant voor een magische sfeer en ultieme muziekbeleving.

Net als voorgaande jaren kunt u losse kaarten kopen voor de recitals uit de serie. Passe-partout houders genieten maar liefst 10% korting en verzekeren zichzelf van de beste plaatsen bij ieder concert.

Kaart verkoop begint vanaf 28 juni.