Bösendorfer Series
Seizoen '21-'22

Na een jaar van onzekerheid zijn we bijzonder verheugd en trots u de nieuwe Bösendorfer Series te presenteren. Deze reeks intieme pianorecitals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de programmering van De Waalse Kerk en de Amsterdamse klassieke muziekscene.

Maar liefst zeven toppianisten schitteren komend seizoen achter de Bösendorfer Imperial Grand. Internationaal vermaarde pianistes als Anna Fedorova, Marietta Petkova, Eliane Rodrigues en Nino Gvetadze, maar ook rijzende sterren Yang Yang Cai en Camiel Boomsma, en pleitbezorger van hedendaagse klassieke muziek Ralph van Raat maken in de nieuwe Bösendorfer Series hun opwachting. Hun veelzijdige en virtuoze programma’s op de donderdagavond beslaan een breed muzikaal spectrum van Beethoven tot Shostakovich.

In De Waalse Kerk, een bijzondere en historische locatie in hartje Amsterdam, neemt het publiek plaats rondom de vleugel. De intieme setting en de voortreffelijke akoestiek van de kerk staan garant voor een magische sfeer en ultieme muziekbeleving.

Net als voorgaande jaren kunt u losse kaarten kopen voor de recitals uit de serie. Passe-partout houders genieten maar liefst 10% korting en verzekeren zichzelf van de beste plaatsen bij ieder concert.

Hieronder vindt u het overzicht van de concerten in dit seizoen. Klik op de naam van een artiest om naar de betreffende pagina te gaan. Een passe-partout is hier te bestellen, voorafgaand aan het eerste concert op 23 september 2021.

We kijken er naar uit u weer te ontmoeten in De Waalse Kerk!

-  23 september 2021 20:15u

Anna Fedorova >

-  25 november 2021 20:15u

Nino Gvetadze >