Laatste update: 23 febuari

Onze deuren mogen weer open en wij verwelkomen u graag weer bij onze komende concerten! In onze agenda vindt u een overzicht van alle concerten. Wij volgen de richtlijnen van de overheid, en dat betekent:

• Vanaf 18 februari is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen, maar is dit een advies. Wel heeft u nog een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Vanaf 25 februari is ook geen coronatoegangsbewijs meer nodig.

Meer informatie en overige maatregelen vindt u in het onderstaande bezoekersprotocol.

Corona en uw bezoek aan De Waalse Kerk

Heeft u een bezoek aan De Waalse Kerk gepland, dan vragen we u onderstaande richtlijnen aandachtig te lezen en op te volgen.

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 26 januari heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig om een concert bij ons te bezoeken. Het coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen in de vorm van een QR-codelaten zien. Dit kan via de CoronaCheck-app of u kunt uw QR-code uitprinten via CoronaCheck.nl. Vergeet bij een bezoek uw legitimatiebewijs niet. Bij de ingang vergelijken wij de gegevens van uw legitimatiebewijs met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Heeft u geen coronatoegangsbewijs? Dan kunt u helaas het concert niet bijwonen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid.

Bezoekersprotocol

De volgende maatregelen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 8 maart:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis.
  • U kunt gebruik maken van desinfectiegel om uw handen te reinigen bij binnenkomst.
  • Het wordt geadviseerd om tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen.
  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar het mag natuurlijk wel.
  • Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.
  • Het is niet toegestaan om uw eigen consumpties te nuttigen in de kerk.
  • Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Als u behoefte heeft aan extra schoonmaak, kunt u ons dat altijd laten weten.
  • Houd rekening met uw medebezoekers, en volg de veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op tijdens uw bezoek aan De Waalse Kerk.
  • Tot slot, vergeet niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!

Restitutievoorwaarden

Wij begrijpen en delen de zorgen over het coronavirus. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Alleen wanneer wij gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren of te verplaatsen, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Wanneer een evenement doorgaat en persoonlijke omstandigheden of overwegingen met betrekking tot het coronavirus maken dat u uw kaarten annuleert, ontvangt u geen compensatie. Aangezien er de mogelijkheid is voor zowel mensen die gevaccineerd zijn als voor mensen die niet gevaccineerd zijn om toegang te krijgen tot een concert of evenement, met de daartoe benodigde bewijzen, zien wij geen reden als organisatie om over te gaan tot restitutie van gekochte kaarten.

Centre Français-Néerlandais

NL: Vanaf maandag 31 januari vinden alle lessen weer plaats op de gebruikelijke locatie.

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen worden aangekondigd, dan houden wij u hierover op de hoogte via de mail, onze nieuwsbrief, website en sociale media. Wij vragen u in eerste instantie om deze berichtgeving af te wachten.

FR: A partir du lundi 31 janvier, les cours auront lieu à leur emplacement habituel.

Nous suivons de près les directives du gouvernement. Si de nouvelles mesures sont annoncées, nous vous tiendrons informés par mail, notre bulletin d'information, notre site web et les médias sociaux. Dans un premier temps, nous vous demandons d'attendre cette notification.

EN: From Monday January 31st, all classes will be held on their usual location.

We follow the safety measures of the government. In the case that new measures are announced, we keep you informed through email, our newsletter, website and social media. We ask you to await our notifications.

Kerkdiensten

NL: Al onze diensten vinden weer fysiek plaats in de kerk. Klik hier voor een overzicht van de komende kerkdiensten.

FR: Tous les cultes ont maintenant lieu en présenciel dans l'église. Cliquez ici pour connaitre l'ensemble des cultes à venir.

< Terugkeren naar de startpagina