Laatste update: 10 juni

Vanaf 5 juni 2021 mogen we u weer verwelkomen! U vindt ons actuele programma in onze agenda. Onze maximale capaciteit is vooralsnog 50 personen; een toegangtest wordt niet gevraagd, het dragen van een mondkapje is wel verplicht. Voor meer informatie omtrent onze corona maatregelen verwijzen we u graag naar het onderstaande Covid-19 bezoekersprotocol.

Annuleringen

Wat te doen als u een kaartje voor een concert of evenement heeft? Momenteel zijn wij druk aan het overleggen met de artiesten en betrokken partijen. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij contact opnemen via het e-mailadres waarop u de tickets hebt ontvangen. Let op dat u ook uw ongewenste mailbox in de gaten houdt. Hieronder vindt u in het kort wat de mogelijke gevolgen voor u zijn:

Verplaatsen

• Zodra het geplande evenement verplaatst wordt, wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd via ons, de artiest of een van onze ticketpartners (Klassiekemuziek.nl of Ticketkantoor.nl).
  • Uw tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, ook als de oude datum er nog op staat.
  • Als er sprake is van (programma-)wijzigingen, brengen we u daar ook van op de hoogte.
  • Als u niet akkoord gaat met de eventuele overige wijzigingen, krijgt u uw volledige reserveringsbedrag (inclusief servicekosten) terug. U kunt er ook voor kiezen om dit bedrag te doneren aan de artiest(en). Dit kunt u dan aangeven door te reageren op het bericht over de afhandeling van het evenement.

Annuleren

• Mocht verplaatsing van het evenement niet lukken en andere mogelijkheden ook niet, dan zijn wij genoodzaakt het evenement te annuleren. Hierover ontvangt u in alle gevallen zo spoedig mogelijk bericht van ons, de artiest of een van onze ticketpartners (Klassiekemuziek.nl of Ticketkantoor.nl).
  • U krijgt dan uw volledige reserveringsbedrag (inclusief servicekosten) terug. Net als bij het verplaatsen van een evenement kunt u er nu ook voor kiezen om dit bedrag te doneren aan de artiest(en) door te reageren op het bericht dat aangeeft wat er gaat gebeuren met het evenement.

Overige

• Het kan ook zo zijn dat uit het overleg met de betrokken artiesten een andere keuze wordt gemaakt. Bijvoorbeeld een online stream concert of iets anders. Hiervan wordt u via de mail op de hoogte gesteld. Ook hier heeft u recht op volledige restitutie van uw reserveringsbedrag (inclusief servicekosten), indien u niet akkoord gaat met dit alternatief.

Restitutievoorwaarden

Wij begrijpen en delen de zorgen over het coronavirus. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Alleen wanneer wij gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Wanneer een evenement doorgaat en persoonlijke omstandigheden of overwegingen met betrekking tot het coronavirus maken dat u uw kaarten annuleert, ontvang u geen compensatie.

Corona en bezoek aan De Waalse Kerk

Heeft u een bezoek aan De Waalse Kerk gepland, dan vragen we u onderstaand richtlijnen aandachtig te lezen en op te volgen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis.
  • Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren tot andere aanwezigen.
  • U kunt gebruik maken van desinfectiegel om uw handen te reinigen bij binnenkomst.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht, zodra u op uw plaats zit, mag het mondkapje weer af. Zodra u weer gaat verplaatsen moet het mondkapje weer op.
  • Volg de aangegeven looproute in de kerk.
  • Houdt bij uw keuze voor een zitplaats altijd minimaal 2 zitplaatsen vrij tussen verschillende huishoudens en wissel niet van plaats.
  • Er zijn 2 gescheiden toiletgroepen voor dames en heren; deze zijn duidelijk aangegeven in de kerk.
  • Het is niet toegestaan om uw eigen consumpties te nuttigen in de kerk.
  • Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Als u behoefte heeft aan extra schoonmaak, kunt u ons dat altijd laten weten.
  • Houd rekening met uw medebezoekers, en volg de veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op tijdens uw bezoek aan De Waalse Kerk.
  • Tot slot, vergeet niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!

Centre Français-Néerlandais

NL: In verband met de onzekerheid omtrent de Covid-19 maatregelen, worden al onze cursussen volledig online gegeven. Voor het nieuwe cursusseizoen dat in september start zullen we kijken naar de mogelijkheid om cursussen weer op locatie aan te bieden. Ditzelfde geldt voor onze ateliers en culturele activiteiten in deze periodes.

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen worden aangekondigd, dan houden wij u hierover op de hoogte via de mail, onze nieuwsbrief, website en sociale media. Wij vragen u in eerste instantie om deze berichtgeving af te wachten.

FR:
En raison de l'incertitude entourant les mesures Covid-19,  nos cours sont actuellement dispensés en ligne. Pour la nouvelle saison de cours qui débutera en septembre, nous examinerons la possibilité de proposer à nouveau des cours sur place. Il en va de même pour nos ateliers et nos activités culturelles pendant ces périodes.

Nous suivons de près les directives du gouvernement. Si de nouvelles mesures sont annoncées, nous vous tiendrons informés par mail, notre bulletin d'information, notre site web et les médias sociaux. Dans un premier temps, nous vous demandons d'attendre cette notification

Kerkdiensten

NL: Vanaf zondag 23 mei 2021 zijn onze fysieke diensten weer hervat. Wij streven ernaar om onze diensten in Amsterdam voorlopig ook te blijven streamen. Deze kunt u volgen via  onze livestream.

FR: Depuis le dimanche 23 mai 2021, nous avons repris nos cultes physiques. Nous avons aussi l'intention de continuer à diffuser nos cultes à Amsterdam pour le moment. Vous pouvez les suivre via notre livestream.

< Terugkeren naar de startpagina