Gastvrij

Ruimte voor besloten bijeenkomsten

De Waalse Kerk stelt haar bijzondere historische ambiance, sfeer en ruimtes niet alleen beschikbaar voor kerkdiensten en concerten [zie voetnoot], maar ook voor boek- en CD-presentaties, lezingen, symposia, bruiloften en andere evenementen. Per avond, dag of dagdeel. In het hart van de Amsterdamse binnenstad bieden wij unieke en stemmige ruimtes voor uiteenlopende besloten bijeenkomsten.

In het recente verleden werd de kerk ingezet in het kader van boekpresentaties, academische bijeenkomsten, besloten bijeenkomsten en beurzen van vakmatige aard, groepsdiners, open dagen, familiereünies en trouwerijen.

Ook voor kleinschaliger, intiemer gebeurtenissen staan we klaar. De consistoire (consistoriekamer) biedt stijlvol plaats aan staande gezelschappen tot 30 of 40 personen - er kunnen tot 24 personen prettig vergaderen, lunchen of dineren.

Catering op maat

In vrijwel alle gevallen passen hapjes en drankjes bij het soort bijeenkomsten waar we het hier over hebben - en wil men mee kunnen denken en sturen in het menu dat op het moment suprème aan de gasten wordt aangeboden. Dat kan. Wij beschikken over een (mobiele) bar vanwaar koffie, thee, frisdrank, bier en wijn plus wat eenvoudige versnaperingen kunnen worden uigeserveerd. Maar we draaien de hand ook niet om voor een partij waarbij glazen bubbels worden uitgeserveerd via dienbladen of voor 'fingerfood' dat speciaal voor de gelegenheid is voorbereid. Dat geldt ook voor een fraaie (bruids)taart of een meergangendiner.

Aanvragen

Omdat elke aanvraag anders is, moeten we van meet af aan goed en helder met elkaar communiceren over de wensen en werkelijkheden van uw project - en dat kan het best aan de hand van een gestructureerde lijst vragen die Carline Wesdorp (onze productieleider) graag met u doorneemt. Dat kan telefonisch maar ook online.

Wilt u de kerk huren in verband met een concert? Kijk dan even naar deze informatie.

Vul het volgende formulier in voor uw aanvraag: