Laatste update: 27 juni 09:46 uur
Dernière mise à jour : le 27 juin 09h46

Algemeen

Het Coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de hele maatschappij, en zeker ook voor de culturele sector. Volgend op het overheidsbesluit van dinsdag 19 mei j.l. maken we vanaf 1 juni langzaamaan weer aanstalten om onze programmering op te starten. Deze zullen in eerste instantie toegankelijk zijn voor maximaal 30 personen. Vanaf 1 september, wat tevens de start is van het culturele seizoen, zal deze regeling naar verwachting verruimd worden. In de tussentijd zijn de meeste evenementen verplaatst of geannuleerd. Bekijk onze agenda om te zien voor welke evenementen dit geldt. Indien u kaarten gereserveerd heeft voor één of meerdere van onze evenementen, heeft u als het goed is bericht ontvangen over de afhandeling hiervan. Indien u nog geen informatie hebt ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@dewaalsekerk.nl

- Ik heb tickets gereserveerd voor een evenement dat is geannuleerd. Wat nu?

Indien u voor een of meerdere van deze evenementen reeds kaarten hebt gereserveerd, zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden over het vervolg. Aangezien enkele van deze evenementen door externe partijen worden georganiseerd, zullen zij u hierover van informatie voorzien. Ga naar het betreffende evenement in onze agenda om te zien of dit voor uw evenement geldt, en wat de vervolgstappen zullen zijn. Indien dit nog niet aangegeven staat, verzoeken wij u het later nog eens te proberen. In verband met alle snelle ontwikkelingen kan het zijn dat nog niet alle informatie voorhanden is.

- Ik heb geen bericht ontvangen over mijn gekochte ticket(s). Hoe zit dat?

De Waalse Kerk heeft geen zeggenschap over de afhandeling van gekochte tickets voor evenementen die door externe partijen worden georganiseerd. Op de agendapagina van het betreffende evenement staat de meest actuele informatie waarover wij beschikken. Indien de organisatie van dit evenement in handen is van een externe partij, staat dit aangegeven, inclusief een verwijzing naar de website van deze partij. Controleert u eerst of het bericht niet wellicht in uw ongewenste e-mail of spambox terechtgekomen is. Mocht u geen bericht (hebben) ontvangen of meer informatie willen, kunt u het beste direct met hen contact opnemen.

- Evenement [X] staat niet op de lijst. Waarom is deze  (nog) niet geannuleerd?

Op dit moment volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Evenementen die op dit moment nog door lijken te gaan, kunnen op een volgend moment alsnog geannuleerd worden. Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten en staan in constant contact met de partijen die betrokken zijn bij de organisatie van onze geprogrammeerde evenementen. Mochten er verdere wijzigingen plaatsvinden voor wat betreft onze programmering, houden wij u hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Uiteraard betreuren wij dat deze maatregelen noodzakelijk zijn, maar we nemen de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, musici en medewerkers zeer serieus.

Wij hopen dat we u snel en in goede gezondheid weer mogen begroeten bij een van onze volgende activiteiten. Tot die tijd willen wij iedereen sterkte wensen en op het hart drukken de aanbevelingen van het RIVM en de overheid op te volgen.

Centre Français-Néerlandais

NL: In navolging van de nieuwste richtlijnen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19, worden onze cursussen in elk geval tot 1 september online gegeven. Zelfde dag, zelfde tijd, zelfde docent, maar dan virtueel. Huidige cursisten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen van zowel onze coördinator Menke Tuijn als hun docent. Wij zijn momenteel druk bezig met een veiligheidsprotocol om de cursussen weer op locatie te kunnen geven, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften.

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen worden aangekondigd, houden wij u hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Dit geldt uiteraard ook voor wanneer de cursussen weer hervat worden. Wij vragen u in eerste instantie om deze berichtgeving af te wachten.

FR:
En raison des nouvelles mesures concernant le coronavirus COVID-19, nous avons décidé de proposer tous nos cours en ligne au moins jusqu'au 1er september. Même jour, même heure, même professeur mais virtuel ! En ce moment, nous travaillons sur un protocole de sécurité pour pouvoir recommencer les cours sur place.

Votre santé et celle de nos professeurs reste notre priorité absolue. Si vous suivez actuellement un de nos cours, vous avec déjà reçu un message personel de notre coordinateur Menke Tuijn aisni que votre professeur.

Nous surveillons la situation de très près et nous vous tiendrons au courant dès que nous aurons des nouvelles. Merci de bien vouloir surveiller vos boîtes email, notre site et notre page Facebook pour les informations les plus actuelles.

Kerkdiensten

In verband met de Coronamaatregelen en aansluitend op het dringende advies van de PKN, is besloten om in elk geval t/m 1 juli geen fysieke diensten in De Waalse Kerk meer te geven. Over de latere diensten volgt snel nader bericht. Wij hopen op uw begrip voor dit besluit.

Zondag 28 juni a.s. zal de gezamenlijke dienst van De Waalse Kerk Amsterdam & Haarlem live gestreamd worden op Youtube vanaf 11:00. Klikt u hiervoor op deze link. Voor de liturgie klikt u hier.