Laatste update: 1 oktober 9:30 uur
Dernière mise à jour : le 1 octobre 9h30

Algemeen

Het Coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de hele maatschappij, en zeker ook voor de culturele sector. Volgens de meest recente overheidsrichtlijnen van 28 september j.l. mogen wij op dit moment maximaal 30 bezoekers per evenement ontvangen.
Hierdoor kan het voorkomen dat reeds geplande evenementen geannuleerd zullen worden. Hierover leest u meer onder het kopje ‘Annuleringen’.

Bezoekersprotocol ivm Covid-19

Om de veiligheid van u, uw medebezoekers en onze medewerkers te garanderen, vragen wij u de volgende richtlijnen aandachtig door te nemen en na te leven:

- Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven.

- Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent. Indien u in de afgelopen dagen ziektesymptomen hebt vertoond, zijn wij genoodzaakt u de toegang tot het evenement te ontzeggen.

- Het is van groot belang te allen tijde 1,5 meter afstand te bewaren tot anderen.

- Bij binnenkomst is het verplicht om uw handen te desinfecteren d.m.v. de beschikbare handgel.

- Het dragen van een mondkapje wordt sterk aangeraden, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen.

- Volg in de kerk altijd de aangegeven looproute.

- Houd bij uw keuze voor een zitplaats altijd minimaal 2 zitplaatsen vrij tussen verschillende huishoudens en wissel niet van zitplaats.

- We hanteren 2 gescheiden toiletroepen voor dames en heren; deze zijn duidelijk aangegeven in de kerk.

- Tijdens evenementen is onze bar voorlopig gesloten; het is niet toegestaan om eigen consumpties in de kerk te nuttigen.

- Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Mocht u behoefte hebben aan extra schoonmaak, laat u het dan gerust weten.

- Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers, eventuele overige veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op te volgen en vooral ook te genieten!

Annuleringen

Indien u kaarten gereserveerd heeft voor één of meerdere van onze evenementen en dit evenement wordt geannuleerd, heeft u recht op teruggave van uw reserveringsbedrag of een coupon van gelijke waarde voor een later evenement. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht over de afhandeling hiervan van ons, onze ticketingpartner Klassiekemuziek.nl of een van onze culturele partners, indien deze de kaartverkoop in eigen beheer hebben. Wij hopen op uw begrip en geduld.

Wij begrijpen en delen ieders zorgen over het toenemende aantal coronabesmettingen in Amsterdam en daarbuiten. Desalniettemin blijven wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM volgen. Enkel wanneer wij van overheidswege gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.

Centre Français-Néerlandais

NL: In navolging van de nieuwste richtlijnen met betrekking tot het Coronavirus, gaan onze cursussen vooralsnog gewoon door. Wij zijn momenteel druk bezig met een veiligheidsprotocol volgens de laatste maatregelen om de cursussen, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften, weer op locatie te kunnen geven. Maar ook de mogelijkheid om cursussen weer online te geven wordt momenteel weer onderzocht.

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen worden aangekondigd, houden wij u hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Wij vragen u in eerste instantie om deze berichtgeving af te wachten.

FR:
En raison des nouvelles mesures du 28 septembre concernant le coronavirus COVID-19, nous sommes en train de mettre à jour notre protocole de sécurité pour pouvoir continuer nos cours sur place. Il est éventuellement possible que ces cours continueront en ligne si la situation l'exige.

Votre santé et celle de nos professeurs reste notre priorité absolue. Nous surveillons la situation de très près et nous vous tiendrons au courant dès que nous aurons des nouvelles. Merci de bien vouloir surveiller vos boîtes email, notre site et notre page Facebook pour les informations les plus actuelles.

Kerkdiensten

De kerkdiensten op zondagochtend 11:00 uur vinden weer gewoon plaats op locatie. Wel gelden alle bovenstaande gezondheidsrichtlijnen om ieders veiligheid te kunnen garanderen.