Laatste update: 4 november 16:00 uur
Dernière mise à jour : le 4 novembre 16h00

Algemeen

Volgens de meest recente overheidsrichtlijnen met betrekking tot het Coronavirus van dinsdag 3 november sluiten wij helaas noodgedwongen onze deuren t/m woensdag 18 november. Wij zijn in gesprek met alle artiesten en musici die hier in de komende periode zouden spelen om te bepalen wat er met de geplande concerten zal gebeuren. Indien u voor een of meer van deze concerten tickets gereserveerd hebt, zullen wij hierover - al dan niet via onze ticketingpartner Klassiekemuziek.nl - zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In principe zullen de reeds geplande evenementen geannuleerd of verplaatst worden. Over wat er in deze gevallen met uw tickets gebeurt, leest u meer onder het kopje ‘Annuleringen en verplaatsingen’.

Het kan zijn dat het enkele dagen duurt voordat er zekerheid bestaat over de afhandeling van de geplande evenementen. Wij hopen op uw geduld en begrip hiervoor.

Vooralsnog zullen wij vanaf donderdag 19 november weer concerten en evenementen mogen organiseren met een maximum van 30 bezoekers per evenement. Vanaf dan gelden ook weer de onderstaande huisregels.

Annuleringen en verplaatsingen

Indien u kaarten gereserveerd heeft voor één of meerdere van onze evenementen en dit evenement wordt geannuleerd, heeft u recht op teruggave van uw reserveringsbedrag (inclusief servicekosten). U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht over de afhandeling hiervan van ons, onze ticketingpartner Klassiekemuziek.nl of een van onze culturele partners, indien deze de kaartverkoop in eigen beheer hebben. Wij hopen op uw begrip en geduld.

Het kan ook zijn dat een evenement niet definitief wordt geannuleerd, maar naar een later tijdstip verplaatst wordt. U ontvangt hierover dan ook zo spoedig mogelijk bericht, en uw tickets blijven dan vanzelfsprekend geldig voor dit nieuwe tijdstip. Indien het nieuwe moment u niet schikt, kunt u alsnog uw reserveringsbedrag terugvragen.

Wij begrijpen en delen ieders zorgen met betrekking tot het Coronavirus. Desalniettemin blijven wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM op dit gebied volgen. Enkel wanneer wij van overheidswege gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.

Bezoekersprotocol i.v.m. Covid-19

Om de veiligheid van u, uw medebezoekers en onze medewerkers te garanderen, vragen wij u de volgende richtlijnen aandachtig door te nemen en na te leven:

- Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven.

- Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent. Indien u in de afgelopen dagen ziektesymptomen hebt vertoond, zijn wij genoodzaakt u de toegang tot het evenement te ontzeggen.

- Het is van groot belang te allen tijde 1,5 meter afstand te bewaren tot anderen.

- Bij binnenkomst is het verplicht om uw handen te desinfecteren d.m.v. de beschikbare handgel.

- Het dragen van een mondkapje wordt sterk aangeraden, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen.

- Volg in de kerk altijd de aangegeven looproute.

- Houd bij uw keuze voor een zitplaats altijd minimaal 2 zitplaatsen vrij tussen verschillende huishoudens en wissel niet van zitplaats.

- We hanteren 2 gescheiden toiletroepen voor dames en heren; deze zijn duidelijk aangegeven in de kerk.

- Tijdens evenementen is onze bar voorlopig gesloten; het is niet toegestaan om eigen consumpties in de kerk te nuttigen.

- Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Mocht u behoefte hebben aan extra schoonmaak, laat u het dan gerust weten.

- Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers, eventuele overige veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op te volgen en vooral ook te genieten!

Centre Français-Néerlandais

NL: In navolging van de nieuwste overheidsrichtlijnen van dinsdag 3 november met betrekking tot het Coronavirus, worden al onze cursussen van donderdag 5 t/m woensdag 18 november online gegeven. Wij onderzoeken momenteel of de cursussen vanaf donderdag 19 november weer op locatie gegeven zullen worden, of online door zullen gaan.

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er nieuwe maatregelen worden aangekondigd, houden wij u hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Wij vragen u in eerste instantie om deze berichtgeving af te wachten.

FR:
En raison des nouvelles mesures du 3 novembre concernant le coronavirus COVID-19, tous nos cours auront lieu en ligne à partir du mercredi 4 novembre jusqu'au mercredi 18 novembre. Après cette période, nous réfléchissons sur la possibilité de reprendre les cours dans notre centre.

Votre santé et celle de nos professeurs reste notre priorité absolue. Nous surveillons la situation de très près et nous vous tiendrons au courant dès que nous aurons des nouvelles. Merci de bien vouloir surveiller vos boîtes email, notre site et notre page Facebook pour les informations les plus actuelles.

Kerkdiensten

De kerkdiensten van zondagochtend 8 en 15 november kunnen niet op locatie plaatsvinden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheid de diensten via Youtube te streamen. In beginsel zullen de diensten vanaf 22 november weer in de kerk mogelijk zijn. Dan gelden alle bovenstaande gezondheidsrichtlijnen weer om ieders veiligheid te kunnen garanderen.