Laatste update: 6 april 16:00 uur
Dernière mise à jour : 6 avril 16h00

Algemeen

Het Coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de hele maatschappij, en zeker ook voor de culturele sector. Volgend op het overheidsbesluit van 23 maart j.l. zijn alle evenementen tot 1 juni geannuleerd of verplaatst naar een andere (in sommige gevallen nader te bepalen) datum. Bekijk onze agenda om te zien voor welke evenementen dit geldt.

- Ik heb tickets gereserveerd voor een evenement dat is geannuleerd. Wat nu?

Indien u voor een of meerdere van deze evenementen reeds kaarten hebt gereserveerd, zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden over het vervolg. Aangezien enkele van deze evenementen door externe partijen worden georganiseerd, zullen zij u hierover van informatie voorzien. Ga naar het betreffende evenement in onze agenda om te zien of dit voor uw evenement geldt, en wat de vervolgstappen zullen zijn. Indien dit nog niet aangegeven staat, verzoeken wij u het later nog eens te proberen. In verband met alle snelle ontwikkelingen kan het zijn dat nog niet alle informatie voorhanden is.

- Ik heb geen bericht ontvangen over mijn gekochte ticket(s). Hoe zit dat?

De Waalse Kerk heeft geen zeggenschap over de afhandeling van gekochte tickets voor evenementen die door externe partijen worden georganiseerd. Op de agendapagina van het betreffende evenement staat de meest actuele informatie waarover wij beschikken. Indien de organisatie van dit evenement in handen is van een externe partij, staat dit aangegeven, inclusief een verwijzing naar de website van deze partij. Controleert u eerst of het bericht niet wellicht in uw ongewenste e-mail of spambox terechtgekomen is. Mocht u geen bericht (hebben) ontvangen of meer informatie willen, kunt u het beste direct met hen contact opnemen.

- Evenement [X] staat niet op de lijst. Waarom is deze  (nog) niet geannuleerd?

Op dit moment volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Evenementen die op dit moment nog door lijken te gaan, kunnen op een volgend moment alsnog geannuleerd worden. Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten en staan in constant contact met de partijen die betrokken zijn bij de organisatie van onze geprogrammeerde evenementen. Mochten er verdere wijzigingen plaatsvinden voor wat betreft onze programmering, houden wij u hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Uiteraard betreuren wij dat deze maatregelen noodzakelijk zijn, maar we nemen de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, musici en medewerkers zeer serieus.

Wij hopen dat we u snel en in goede gezondheid weer mogen begroeten bij een van onze volgende activiteiten. Tot die tijd willen wij iedereen sterkte wensen en op het hart drukken de aanbevelingen van het RIVM en de overheid op te volgen.

Centre Français-Néerlandais

NL: In navolging van de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19 die op maandag 23 maart door de overheid en het RIVM zijn afgekondigd, worden onze cursussen in elk geval tot 1 juni online gegeven. Zelfde dag, zelfde tijd, zelfde docent, maar dan virtueel. Huidige cursisten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen van zowel onze coördinator Menke Tuijn als hun docent.

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er verdere inperkingen worden aangekondigd, houden wij u hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Dit geldt uiteraard ook voor wanneer de cursussen weer hervat worden. Wij vragen u in eerste instantie om deze berichtgeving af te wachten.

FR:
En raison des nouvelles mesures concernant le coronavirus COVID-19, nous avons décidé de proposer tous nos cours en ligne à partir de la semaine prochaine au moins jusqu'au 1er juin. Même jour, même heure, même professeur mais virtuel !

Nous regrettons que ces mesures soient nécessaires, mais votre santé et celle de nos professeurs est notre priorité absolue. Si vous suivez actuellement un de nos cours, vous avec déjà reçu un message personel de notre coordinateur Menke Tuijn aisni que votre professeur.

Nous surveillons la situation de très près et nous vous tiendrons au courant dès que nous aurons des nouvelles. Merci de bien vouloir surveiller vos boîtes email, notre site et notre page Facebook pour les informations les plus actuelles.

Kerkdiensten

In verband met de maatregelen van de overheid en het RIVM van zondag 23 maart j.l. en aansluitend op het dringende advies van de PKN, is besloten om de diensten in De Waalse Kerk in elk geval t/m 1 juni te annuleren. Over de volgende diensten volgt snel nader bericht. Wij hopen op uw begrip voor dit besluit.