volg ons
Speciale inschrijfactie!

Samen studeren = beter studeren

Mensen die samen studeren hebben meer plezier, vallen minder vaak af en halen betere resultaten. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen!

Daarom krijgt elke cursist die een vriend, vriendin of familielid aanmeldt als nieuwe cursist van ons twee gratis kaarten voor een concert in de Waalse Kerk. Schrijft u zich beiden voor het eerst in voor een taalcursus van het Centre Français-Néerlandais? Dan geldt deze aanbieding natuurlijk ook! Bekijk gauw ons cursusaanbod.

Concerten

Bekijk hieronder de mogelijke concerten. Deze lijst wordt continu bijgewerkt:

- Vr. 2|2 Britta Maria & Maurits Fondse - Chansons van Schoonheid en Troost.

Met werk van o.a. Jacques Brel, Charles Aznavour, Toon Hermans en Herman van Veen.

- Zo. 18|2 Van Swieten Society - De geboorte van het strijkkwartet.

Met werk van o.a. Mozart, Haydn en Scarlatti.

- Za. 24|2 Couleur Vocale 2018 Seizoenouverture (link volgt)

Groots openingsconcert met alle deelnemende koren en vocale ensembles aan seizoen 2018 van de concertserie Couleur Vocale.

- Zo. 25|2 Marc Pantus - Winterreise

Franz Schuberts even mooie als beroemde liedcyclus.

- Vr. 6|4 Hannah Epperson

Amerikaanse singer-songwriter, gewapend met een viool en een loop pedal.

- Zo. 15|4 Van Swieten Society - Wilde Romantiek

De daverende intrede van Romantiek met werk van o.a. Beethoven en Dussek.

- ...

*Actievoorwaarden
Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden:

1. De aandrager reeds ingeschreven is of zich vóór 29 januari 2018 inschrijft voor een taalcursus van tenminste 24 uur;

2. De aangedragen cursist zich inschrijft voor een taalcursus van tenminste 24 uur;

3. De aangedragen cursist nog niet eerder een taalcursus heeft gevolgd bij het Centre Français-Néerlandais. Eerdere deelname aan ateliers of andere activiteiten vormt geen belemmering;

4. De concertkaarten kunnen alleen verzilverd worden gedurende het semester;

5. Dit aanbod geldt voor een geselecteerd aantal concerten. Houd deze pagina in de gaten voor een overzicht van de mogelijkheden.