Bezoek

Walenpleintje 157 - 159, 1012 JZ te Amsterdam

T: 020 6232074
E: info@dewaalsekerk.nl

Het kantoor is op werkdagen geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak.

De klassikale lessen van het Centre Français Néerlandais vinden op verschiillende tijden plaats. Klik hier [NOG TOEVOEGEN] voor het lesrooster.

De concerten en evenementen in de kerk en in de consistoriekamer of andere ruimten in het gebouw staan steeds tijdig vermeld in de agenda. Klik hier om daar meteen heen te surfen.

De kerkdiensten op zondag beginnen om 11.00 uur. De deur gaat open om 10.45 uur.

De gratis orgelconcerten in de kerk vinden steeds plaats op de tweede dinsdag van de maand in de periode februari/juni en september/december. De deuren gaan open om 12,15 uur. Deze concerten beginnen om 12.30 uur en eindigen rond 13.15 uur.

Rondleidingen en bezichtigingen kunnen alleen bij uitzondering en op afspraak worden geregeld.