8 concerten voor de prijs van 6!
Passe-partout Bösendorfer Series

Met trots presenteren wij alweer het vijfde seizoen van onze Bösendorfer Series! Deze reeks intieme pianorecitals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de programmering van De Waalse Kerk en de Amsterdamse klassieke muziekscene.

Maar liefst negen toppianisten schitteren komend seizoen achter de Bösendorfer Imperial Grand. Negen pianisten in acht concerten, want dit seizoen mogen wij Duo Pleyel, bestaande uit de beroemde dirigent en pianist Richard Egarr en zijn vrouw, pianiste Alexandra Nepomnyashchaya verwelkomen! Natuurlijk komen er internationaal vermaarde pianisten langs als Severin von Eckardstein, Frank Braley en Marietta Petkova, maar ook de Nederlandse fine fleur zoals Thomas Beijer, Ralph van Raat en Lestari Scholtes en het Franse toptalent Nathalia Milstein. Hun veelzijdige en virtuoze programma’s op de donderdagavond beslaan een breed muzikaal spectrum van Couperin tot Rachmaninoff.

In De Waalse Kerk, een bijzondere en historische locatie in hartje Amsterdam, neemt het publiek plaats rondom de vleugel. De intieme setting en de voortreffelijke akoestiek van de kerk staan garant voor een magische sfeer en ultieme muziekbeleving.

Passe-partouthouders genieten maar liefst van 8 concerten voor de prijs van 6 en verzekeren zichzelf van de beste plaatsen bij ieder concert. In plaats van €260 voor de gehele serie, betaalt u slechts €195!

Passe-partout (online voorverkoop)*

Bezoek met een passe-partout op de Bösendorfer Series 8 recitals voor de prijs van 6!
Regulier €195,- (in plaats van €260)
Korting  €180,- (CJP/stadspas groene stip, in plaats van €200,-)
Student €100

De Bösendorfer Series is een reeks intieme pianorecitals, waarin negen toppianisten schitteren achter onze Bösendorfer Imperial Grand vleugel. De Bösendorfer Series wordt mede mogelijk gemaakt door Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Bekijk de hele Bösendorfer Series >

< Terug naar de algemene agenda