Noorderkerkconcerten
Amber Docters van Leeuwen & The Next Generation
Foto: Juri Hinch

Stichting Noorderkerkconcerten organiseert jaarlijks een reeks van 30 succesvolle concerten in de Noorderkerk, waarbij topmusici uit binnen- en buitenland repertoire uit alle windstreken ten gehore brengen. Nu de verwarming deze winter in de Noorderkerk uit gaat, moest de stichting snel op zoek naar een andere locatie. Natuurlijk laat de culturele sector elkaar niet in de kou staan en is De Waalse Kerk verheugd om een aantal van hun prachtige concerten te huisvesten!

Wie van de warme sidderende klanken van de cello houdt, kan zijn hart ophalen. Gevierd celliste Amber Docters van Leeuwen neemt maar liefst drie jonge cellisten mee. Ze timmeren al flink aan de weg en vielen alle drie in de prijzen bij het Nationaal Cello Concours 2022.

Emma Warmelink, Isaac Lottman, Stefano Bruno & Amber Docters van Leeuwen cello

L. Boccherini
– Sonate in c, G2 (nr 10)
– Sonate in A, G4
– Sonate in C, G6

J. des Prés (arr. S. Bruno)
Mille regretz

J. S. Bach (arr. C. Michans)
Ich ruf zu dir, herr Jesu Christ – Andante tranquillo

P. Chesnokov (arr. S. Bruno)
To Thee We Sing op. 27 nr. 6

A. Dvořák (arr. E. Laut)
– Waldesruhe op. 68
– Lento e molto cantabile

1 + 1 gratis naar cultuur in Amsterdam

Amsterdammers krijgen in november op meer dan 100 locaties het tweede kaartje gratis. Ook bij de Noorderkerkconcerten. Koop je eerste concertkaartje via de ticketlink op deze pagina en meld je hier aan voor een gratis tweede kaartje. De code die je ontvangt, laat je samen met je eerste kaartje zien bij de kaartcontrole in de kerk.

Voorverkoop €20,-
Student/Kind-12 jaar €9,50