Slotconcert met alle deelnemers
Internationale Masterclass van Willem Brons

 

Op zondagmiddag 27 augustus 15.00 uur vindt het slotconcert plaats van de 27e Internationale Masterclass van Willem Brons. Tijdens dit slotconcert treden in principe alle deelnemers op. Dat betekent dat we een uitgebreid, veelzijdig en artistiek aantrekkelijk programma mogen verwachten. Uiteraard is op dit moment over de samenstelling van het programma nog niets bekend. De deelnemers aan de masterclass zijn afkomstig uit Nederland, België, Japan, Spanje, Duitsland, Rusland, Polen, Litouwen.

De masterclass van Willem Brons is het tegenovergestelde van een concours. Respect voor de kunst en waardering voor elkaar staan centraal. Ook is het opmerkelijk dat sommige deelnemers al wat ouder zijn en intussen uitstekend functioneren binnen de muziekpraktijk. Ook de drie oud-studenten van Willem Brons, die kort geleden nog een prachtig recital in de Waalse Kerk gaven, zullen zich wederom laten horen. Dat zijn: Satomi Chihara, Nadezda Filippova en Wakana Shimizu.

 

Kaarten (online voorverkoop)*

Toegangsprijs  €25,-
Vrienden van de stichting Eusebiuskring          €20,-
CJP & studenten €15,-
Tot 18 jaar Gratis toegang

*Let op! Deze prijzen hebben betrekking op de online voorverkoop. Aan de deur wordt er bovenop elk ticket €2,50 extra aan transactiekosten gerekend.

 

 


 

< Terug naar de agenda