Bewonder de Waalse Kerk! Als onderdeel van het Wallen festival opent de Waalse Kerk haar deuren. Luister op zaterdag 24 juni naar het beroemde Müllerorgel, de ontdekking van een echte Van der Helst en Franse poëzie!

Hieronder het volledig gratis toegankelijke programma:

12.00 Inloop

12.30 - 13.00 Orgelconcert (Anne Spink, Conservatorium Amsterdam student orgelstudies)

13.00 - 13.30 Van der Helst exposé (Céline Oldenhage - Universiteit Utrecht student cultuur geschiedenis)

13.30 - 14.00 Franse poëzie (Emmanuelle Favreau - Centre Français-Néerlandais docent Frans)

Meer informatie over het Walen Festival:

Het Buurtfestival en de Wallen Open Dagen gaan samen. Dit jaar vieren we het Wallen Festival op 24 en 25 juni.

Ontmoet ondernemers, bezoek bewoners, ontdek de vele culturele verrassingen in de buurt. Op tientallen locaties op de Wallen en rondom de Nieuwmarkt valt iets te beleven. Zo laten we aan mensen uit de hele stad zien hoe divers en eigenzinnig onze oude binnenstad is en maken we ook binnen de buurt weer kennis met mensen en organisaties waar we geen weet van hadden. Dit keer hebben zich hiervoor meer dan 50 locaties en activiteiten gemeld voor een activiteit.