Foto: Rob van Dam

Stichting Noorderkerkconcerten organiseert jaarlijks een reeks van 30 succesvolle concerten in de Noorderkerk, waarbij topmusici uit binnen- en buitenland repertoire uit alle windstreken ten gehore brengen. Nu de verwarming deze winter in de Noorderkerk uit gaat, moest de stichting snel op zoek naar een andere locatie. Natuurlijk laat de culturele sector elkaar niet in de kou staan en is De Waalse Kerk verheugd om een aantal van hun prachtige concerten te huisvesten!

Een bruisend programma met muziek uit de tijd van Hendrick de Keyser, componisten die populair waren in het Amsterdam van de 17e eeuw zoals Christiaan Herwich maar ook Italiaanse componisten zoals Salamone Rossi en Marco Uccellini. Een afwisselend program met authentieke instrumenten zoals de theorbe, een soort 17e eeuwse basgitaar bespeeld door Liza Solovey en de barokgitaar gespeeld door Izhar Elias.

Kaarten (online voorverkoop)*

Regulier €20,-
Stadspas €17,50
Studenten/Kinderen tot 12 jaar €9,50

*Let op! Deze prijzen hebben betrekking op de online voorverkoop.