8 concerten voor de prijs van 6!
Passe-partout Bösendorfer Series

Met trots presenteren wij alweer het vierde seizoen van onze Bösendorfer Series! Deze reeks intieme pianorecitals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de programmering van De Waalse Kerk en de Amsterdamse klassieke muziekscene. 

Maar liefst negen toppianisten schitteren komend seizoen achter de Bösendorfer Imperial Grand. Negen pianisten in acht concerten, want dit seizoen mogen wij het Silver Garburg Piano Duo verwelkomen! Natuurlijk komen er internationaal vermaarde pianistes langs als Saskia Giorgini, Hannes Minnaar, Julien Libeer en Daria van den Bercken, maar ook rijzende sterren Nicolas van Poucke, Nikola Meeuwsen, én de winnaar van het Internationaal Franz Liszt Concours 2022. Hun veelzijdige en virtuoze programma’s op de donderdagavond beslaan een breed muzikaal spectrum van Couperin tot Shostakovich.

In De Waalse Kerk, een bijzondere en historische locatie in hartje Amsterdam, neemt het publiek plaats rondom de vleugel. De intieme setting en de voortreffelijke akoestiek van de kerk staan garant voor een magische sfeer en ultieme muziekbeleving.

Met het passe-partout kunt naar alle 8 concerten voor de prijs van 6! Zo geniet u van maar liefst 25% korting (van €252,50 voor €190). 

 


De Bösendorfer Series is een reeks intieme pianorecitals, waarin negen toppianisten schitteren achter onze Bösendorfer Imperial Grand vleugel.

Bekijk de hele Bösendorfer Series >

 

< Terug naar de algemene agenda