Suzanne Vega | UITVERKOCHT
An Evening of New York Songs and Stories

Dit is het verplaatste concert van 9 mei en 10 september 2020, en van 24 januari 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Suzanne Vega wordt alom geprezen als een van de beste songwriters van haar generatie. Ze is een boegbeeld van de folkrevival van de vroege jaren 80. Na het verschijnen van haar warm onthaalde debuutalbum, in 1985 uitgebracht met haar naam als titel, bleef ze hedendaagse nummers schrijven en opnemen die ons inmiddels vertrouwd in de oren klinken. In april 2020 liet ze haar nieuwe album 'An evening of New York Songs and Stories' op de wereld los. Daarop staan eerder uitgebrachte nummers die geïnspireerd zijn door New York, dit keer in een live-uitvoering. Na twee verplaatsingen in verband met het Coronavirus komt ze op 25 februari 2022 alsnog naar De Waalse Kerk (i.s.m. de Melkweg)

Corona Maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.