Johannette Zomer en Wendy Roobol
Summer is a comin' in

Langzaam maar zeker breken betere tijden voor de cultuur; we mogen weer concerten gaan geven! Om dit heuglijke feit te vieren geeft Johannette Zomer samen met sopraan Wendy Roobol en 3 gevierde collega’s uit de oude muziekscene zomerse concerten op diverse locaties in het land.

Tijdens de concerten klinken duetten en solowerken van componisten als Monteverdi, Frescobaldi, Lawes en Purcell. Zo zal het prachtige liefdesduet ‘Pur ti miro’ niet ontbreken, maar zullen we ook samen met Purcell de loftrompet steken in het wervelende ‘Sound the trumpet’ duet. Daarnaast zullen we de gouden haren van een geliefde bezingen in het Chiome d’oro duet, en zal nog veel meer muzikaal lekkers klinken zoals 'Sweeter than roses' en 'airest Isle'.

De begeleiding zal in handen zijn van Siebe Henstra op klavecimbel en Fred Jacobs op theorbe, en Nienke van der Meulen zal zowel op blokfluiten als op barokhobo meespelen. De musici kijken er ontzettend naar om weer 'los' te mogen en nodigen u van harte uit om mee te komen genieten!

€25,- regulier | €10,- t/m 18 jaar of student

Johannette Zomer, sopraan
Wendy Roobol, sopraan
Nienke van der Meulen, barokhobo en blokfluit
Fred Jacobs, theorbe
Siebe Henstra, klavecimbel

Met werken van o.a. C. Monteverdi, G. Frescobaldi, H. Lawes en H. Purcell.

Corona Maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.