Muziek in en rond de ‘Heilige Stede’

Dit is het verplaatste concert van 14 maart, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Het gloednieuwe ensemble Capella Sacelli brengt sprankelende polyfonie van o.a. Josquin des Prez, Pierre de la Rue en tijdgenoten. Muziek zoals die geklonken moet hebben in de Heilige Stede, de verdwenen Mirakelkapel aan de Kalverstraat. De vier heren zingen o.a. vanuit de beroemde Occo Codex, een prachthandschrift speciaal voor die plek gemaakt, uit de tijd dat Amsterdam een drukbezocht bedevaartsoord was.

Capella Sacelli is een initiatief van Stichting Hermes en bestaat uit:

• Tim Braithwaite, counter
  • Guido Groenland, tenor
  • Bram Trouwborst, bas
  • Jeroen Spitteler, bariton en muzikale leiding

Dit concert wordt op twee tijdstippen gegeven: om 19:30 en 21:15uur. De concerten duren ongeveer 50 minuten (zonder pauze).

Regulier €16  |  Korting (studenten/CJP) €12

Reserveren is vereist. Stuur een mail naar contact@ensemblehermes.nl met uw naam, hoeveel kaarten en welk tijdstip. Informatie over betaling volgt in de antwoordmail.

Corona Maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.