Lucas Hamming | uitverkocht
De Waalse Kerk Sessions
Foto: Jim Bakkum

Dit is het verplaatste concert van 12 maart 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Ook in seizoen 20-21 slaan GRAP Amsterdam Popmusic en De Waalse Kerk de handen weer ineen in De Waalse Kerk Sessies. In de mysterieuze sfeer van de kerk geven veelbelovende Nederlandse artiesten zich (figuurlijk!) bloot tijdens intieme optredens. Op 25 juni is dat niemand minder dan Lucas Hamming.

Lucas Hamming was één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna brak hij definitief door toen hij in het seizoen 2015/2016 samen met zijn band ‘huisband’ werd van DWDD. In 2016 stond Lucas op Pinkpop en aan het eind van het jaar speelde hij zijn eerste uitverkochte Paradiso-show en bracht hij 2 albums uit. Na een “theater-tussenjaar” als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het programma Maestro keert Lucas in het voorjaar terug op de podia met nieuwe muziek

NB. Dit concert wordt op twee tijdstippen gegeven, om 19:30 uur en 21:00 uur. De deuren gaan 15 minuten van tevoren open. Momenteel zijn beide concerten uitverkocht op 30 bezoekers, maar de kans bestaat dat er nog kaarten beschikbaar komen. Indien u hiervan op de hoogte gebracht wil worden, kunt u dit formulier invullen. Wij zullen de volgorde van invullen van het formulier aan houden. Uw emailadres gebruiken wij enkel voor berichtgeving omtrent di concert.

Corona Maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra u op uw plek zit, mag deze af.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.